Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Εξοργιστικό περιστατικό στον Βόλο: Έβαλε το παιδί της στον κάδο ανακύκλωσης ρούχων για να βγάλει χρήματα

Το περιστατικό είδε αυτόπτης μάρτυρας που σάστισε με το σκηνικό

22 Φεβρουαρίου 2023 16:02
Εξοργιστικό περιστατικό στον Βόλο: Έβαλε το παιδί της στον κάδο ανακύκλωσης ρούχων για να βγάλει χρήματα
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε κίνδυνο έθεσε μια μητέρα το παιδί της για να πάρει ρούχα από κάδο ανακύκλωσης ενδυμάτων και υποδημάτων στο Βόλο.

Σύμφωνα με καταγγελία, ένα βράδυ ένα φορτηγάκι στάθμευσε διακριτικά κοντά σ’ έναν κάδο ανακύκλωσης ρούχων. Μια μητέρα, που βγήκε από το αυτοκίνητο, παίρνει στα χέρια της τον μικρό της γιό και τον ρίχνει μέσα στον κάδο.

Εκείνο, με γρήγορες κινήσεις, άδειασε ολόκληρο το περιεχόμενο του δοχείου δίνοντάς το στη γυναίκα. Στη συνέχεια, φόρτωσαν το φορτηγάκι με την λεία τους και απομακρύνθηκαν γρήγορα για να σταθμεύσουν και στον πιο κάτω κάδο.

Το περιστατικό είδε αυτόπτης μάρτυρας που σάστισε με το σκηνικό. Σύμφωνα με το magnesianews.gr, φαίνεται πως η γυναίκα έθεσε σε κίνδυνο το παιδάκι για να μεταπωλήσει τα ρούχα αυτά που αφήνουν για ανακύκλωση πολίτες. Παράλληλα, είχαμε άγριο bullying στον Βόλο: Ξυλοκόπησε συμμαθητή του και τον άφησε γυμνό στο δρόμο

Κάδος ανακύκλωσης

Απίστευτο περιστατικό στην Κρήτη: 67χρονος ανασύρθηκε νεκρός κρατώντας μία σακούλα με σουβλάκια (video)

Κρήτη: Βίντεο από την στιγμή που ο 67χρονος ανασύρεται νεκρός από τα νερά του λιμανιού στο Ηράκλειο έρχεται στο φως της δημοσιότητας σκορπίζοντας πραγματική θλίψη.

O άτυχος άνδρας στην Κρήτη εντοπίστηκε να επιπλέει στη θάλασσα, στον προβλήτα 6 του λιμανιού, από τον πλοίαρχο του φορτηγού πλοίου «Ζωή» που είναι δεμένο στο λιμάνι του Ηρακλείου, ο οποίος ενημέρωσε τις Αρχές.

Ο καπετάνιος του φορτηγού πλοίου ενημέρωσε στις 7 το πρωί το Λιμεναρχείο Ηρακλείου και εξαρχής εξέφρασε το φόβο του ότι ίσως πρόκειται για έναν 67χρονο ναύτη του πλοίου από τη Ρουμανία, κάτι που επιβεβαιώθηκε όταν έγινε η ανάσυρση της σορού του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος ναυτικός χθες το βράδυ επέστρεψε στο πλοίο γύρω στα μεσάνυχτα, ήταν μεθυσμένος και μάλιστα χρειάστηκε να βοηθηθεί από άτομα για να προσεγγίσει το πλοίο καθώς είχε αποπροσανατολισθεί.

Τραγική η κατάληξή του

Όταν ανασύρθηκε ο νεκρός κρατούσε ακόμα στο χέρι του μια σακούλα με σουβλάκια. Εκτιμάται ότι για άγνωστους λόγους έχασε τη ισορροπία του και έπεσε στη θάλασσα με αποτέλεσμα να πνιγεί καθώς υπό την επήρια αλκοόλ δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Ωστόσο, εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, θα ληφθούν καταθέσεις και θα αναζητηθούν κάμερες που θα έχουν καταγράψει τις τελευταίες στιγμές του 67χρονου.

Η σορός του άτυχου άνδρα, στην Κρήτη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας creta24.gr μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ για τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής που θα ρίξει άπλετο φως τα αίτια θανάτου του.

Δείτε το βίντεο της επιχείρησης ανάσυρσης του 67χρονου:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share