Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτο περιστατικό στην Κρήτη: 67χρονος ανασύρθηκε νεκρός κρατώντας μία σακούλα με σουβλάκια (video)

Θλίψη στο Ηράκλειο

22 Φεβρουαρίου 2023 14:51
Απίστευτο περιστατικό στην Κρήτη: 67χρονος ανασύρθηκε νεκρός κρατώντας μία σακούλα με σουβλάκια (video)
Φωτογραφία αρχείου: ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ/ EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κρήτη: Βίντεο από την στιγμή που ο 67χρονος ανασύρεται νεκρός από τα νερά του λιμανιού στο Ηράκλειο έρχεται στο φως της δημοσιότητας σκορπίζοντας πραγματική θλίψη.

O άτυχος άνδρας στην Κρήτη εντοπίστηκε να επιπλέει στη θάλασσα, στον προβλήτα 6 του λιμανιού, από τον πλοίαρχο του φορτηγού πλοίου «Ζωή» που είναι δεμένο στο λιμάνι του Ηρακλείου, ο οποίος ενημέρωσε τις Αρχές.

Ο καπετάνιος του φορτηγού πλοίου ενημέρωσε στις 7 το πρωί το Λιμεναρχείο Ηρακλείου και εξαρχής εξέφρασε το φόβο του ότι ίσως πρόκειται για έναν 67χρονο ναύτη του πλοίου από τη Ρουμανία, κάτι που επιβεβαιώθηκε όταν έγινε η ανάσυρση της σορού του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος ναυτικός χθες το βράδυ επέστρεψε στο πλοίο γύρω στα μεσάνυχτα, ήταν μεθυσμένος και μάλιστα χρειάστηκε να βοηθηθεί από άτομα για να προσεγγίσει το πλοίο καθώς είχε αποπροσανατολισθεί.

Τραγική η κατάληξή του

Όταν ανασύρθηκε ο νεκρός κρατούσε ακόμα στο χέρι του μια σακούλα με σουβλάκια. Εκτιμάται ότι για άγνωστους λόγους έχασε τη ισορροπία του και έπεσε στη θάλασσα με αποτέλεσμα να πνιγεί καθώς υπό την επήρια αλκοόλ δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Ωστόσο, εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, θα ληφθούν καταθέσεις και θα αναζητηθούν κάμερες που θα έχουν καταγράψει τις τελευταίες στιγμές του 67χρονου.

Η σορός του άτυχου άνδρα, στην Κρήτη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας creta24.gr μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ για τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής που θα ρίξει άπλετο φως τα αίτια θανάτου του.

Δείτε το βίντεο της επιχείρησης ανάσυρσης του 67χρονου:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share