Βάζουν “φρένο” στις εικασίες τα Μερομήνια: Έρχεται παταγώδης ανατροπή του καιρού την Καθαρά Δευτέρα

Ο καιρός θα βελτιωθεί και μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου δεν αναμένονται έντονα καιρικά φαινόμενα. Μετά έρχεται η απόλυτη ανατροπή. Με την ευκαιρία, δείτε την προειδοποίηση του Τάσου Αρνιακού για την Καθαρά Δευτέρα.
ΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 2023: Τι καιρό θα κάνει την Καθαρά Δευτέρα;
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2023
Ο καιρός στο τέλος του Φεβρουαρίου προβλέπεται να επιδεινωθεί και να είναι βροχερός (βροχές και καταιγίδες) ● Τσικνοπέμπτη (16.02.2023) και Αποκριές (26.02.2023) θα έχει τσουχτερό κρύο. Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα (27.02.2023).
ΜΑΡΤΙΟΣ 2023
Ο Μάρτιος του 2023 αναμένεται να ξεκινήσει με επιδείνωση του καιρού. Πτώση της θερμοκρασίας με πολλές βροχές. Θα σημειωθούν χιονοπτώσεις – χιόνια ακόμα και σε χαμηλά υψομετρικά επίπεδα της Ελλάδας.
Τη δεύτερη εβδομάδα του Μαρτίου για το 2023 θα έχουμε πτώση της θερμοκρασίας με βροχές. Θα σημειωθούν χιονοπτώσεις – χιόνια ακόμα και σε περιοχές που βρίσκονται σε σχετικά χαμηλά υψόμετρο.
Μετά τα μέσα Μαρτίου ο καιρός θα εμφανίζει μία εικόνα με συνεχόμενη κακοκαιρία. Βαρυχειμωνιά με θυελλώδεις βοριάδες, παγετό και χιόνια ακόμη και στην Αττική.
Ο Μάρτιος «αποφασίζει» να μας αποχαιρετήσει με σημαντική βελτίωση του καιρού τις τελευταίες ημέρες του Μαρτίου (με εξαίρεση μία ημέρα ενδεχομένως με αρκετή βροχή). Ο εορτασμός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και η παρέλαση της 25ης Μαρτίου (εθνική εορτή) θα γίνει με πολύ καλό καιρό.
«Άγρια» καρφιά Γιάννη Καλλιάνου: «Είναι κατάντια αυτό που κάνετε – Για να τελειώνουμε οριστικά ο καιρός μέχρι να φτάσουμε στο τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας…»
Ο Γιάννης Καλλιάνος εμφανίστηκε σε έξαλλη κατάσταση για όσους «κιτρινίζουν» τις ειδήσεις για τον καιρό, βάλλοντας εναντίον ιστοσελίδων που αναφέρθηκαν σε πολικό ψύχος για τις επόμενες μέρες, αφού απεναντίας έχουμε ανοιξιάτικες συνθήκες.
Ο έμπειρος μετεωρολόγος αναφέρθηκε, επίσης, στο τι πρέπει να περιμένουμε μέχρι το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, ξεκαθαρίζοντας πως δε θα υπάρξει κάτι το αξιοσημείωτο.
Το νέο «ξέσπασμα» του Καλλιάνου για τον καιρό
«Φωτογραφία από τις 15 Φλεβάρη, την προηγούμενη Τετάρτη δηλαδή (μέσα στον κύκλο η ημερομηνία). Έγινε “μάχη” από εκατοντάδες σελίδες (μια εξ ‘αυτών σας παρουσιάζεται) για να μας αποδείξουν ότι μετά το καλό Σαββατοκύριακο, αυτή την εβδομάδα δηλαδή, θα κατέβει αιφνίδια ο βόρειος πόλος στην Ελλάδα και θα φέρει χιόνια και ψύχος (!!).
Όπως βλέπετε, αν κοιτάξετε έξω από το παράθυρο σας ή αν κινηθείτε στους δρόμους, έχουμε καλό καιρό και 20°C (!!). Και καλός θα είναι ο καιρός όλη την εβδομάδα.
Η ενημέρωση «φλυτζανιού του καφέ», «χειρομαντείας» και «ταρω» συνεχίζει ακάθεκτη να κιτρινίζει το πανελλήνιο και βρίσκεται στα καλύτερα της.
Σήμερα, βγήκαν πάλι δεκάδες σελίδες και αναφέρουν με λεπτομέρεια τον καιρό για την Καθαρά Δευτέρα, δηλαδή για 7 μέρες μετά!
Είναι να κλαις και να γελάς μαζί για το πως κατάντησαν οι σελίδες την επιστήμη της Μετεωρολογίας.
Λυπάμαι!».






0 ΣΧΟΛΙΑ