Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Δε μου τη δίνεις και εμένα για... Μου έδινε 30 ευρώ!» - Φρίκη με την κατάθεση της ανήλικης (Video)

Εκπλήσσει η αντίδραση του Ηλία Μίχου μετά τις τελευταίες συλλήψεις

21 Φεβρουαρίου 2023 08:09
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Δε μου τη δίνεις και εμένα για... Μου έδινε 30 ευρώ!» - Φρίκη με την κατάθεση της ανήλικης (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Άκρως αποκαλυπτική ήταν η 12χρονη στην πιο πρόσφατη κατάθεσή της, καθώς έβαλε νέα πρόσωπα στο «κάδρο» της φρικιαστικής υπόθεσης. Παράλληλα, διαβάστε εδώ όσα είπε ο 60χρονος διαιτητής που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.

Το ανήλικο κορίτσι έδωσε ονόματα και διευθύνσεις 11 συνολικά ανδρών με τους οποίους ήρθε σε επαφή κατ’ εντολή του Ηλία Μίχου, ο οποίος εμφανίζεται να την έστελνε να χτυπάει τις πόρτες στα ιατρεία της γειτονιάς.

Ήταν ο Ηλίας Μίχος που της υπέδειξε έναν δερματολόγο, ο οποίος βρίσκεται ήδη προφυλακισμένος, ενώ το κορίτσι αποκάλυψε ότι είχε συναντηθεί και με έναν οδοντίατρο της περιοχής και γνωστό πρώην διαιτητή ποδοσφαίρου! «Όπως και με το δερματολόγο με είχε στείλει να χτυπήσω το κουδούνι στο ιατρείο του. Εκεί βρισκόμασταν. Δε θυμάμαι το όνομα του αλλά ξέρω που είναι το οδοντιατρείο» κατέθεσε η ανήλικη.

Ερώτηση: Υπάρχει κάποιο άλλο πρόσωπο που θέλεις να μου πεις;

Απάντηση: Ναι ένας οδοντίατρος. Είναι παντρεμένος κι έχει μια κόρη και θυμάμαι που είναι, μπορώ να σας δείξω.

Ερώτηση: Στην περιοχή σου κοντά;

Απάντηση: Ναι.

Ερώτηση: Πως τον είχε γνωρίσει αυτόν;

Απάντηση: Με τον ίδιο τρόπο, όπως και με τον δερματολόγο.

Ερώτηση: Σε είχε στείλει να του χτυπήσει το κουδούνι δηλαδή;

Απάντηση: Ναι, στο ιατρείο του.

Ερώτηση: Ήταν ένας άντρας που ήρθατε σε επαφή παραπάνω από μια φορά;

Απάντηση: Ναι.

Μάλιστα, ο 54χρονος φέρεται να την έστειλε και σε τρίτο πρόσωπο από τη γειτονιά, τον Χ., ο οποίος είναι παντρεμένος με μια κόρη την οποία η ανήλικη συναντούσε στην πλατεία της γειτονιάς.

«Υπάρχει ο Χ. Είναι παντρεμένος, έχει και μια κόρη και ένα παράνομο όπλο. Το είχε στο σπίτι του έχω και φωτογραφία. Τον γνώρισα από την πλατεία. Μου λέει ο Μίχος «με αυτόν θα πας». Τον πλησίασα την πλατεία. Και αυτός ήταν λίγο ανώμαλος…».

Την ίδια στιγμή, υπήρξαν και πρόσωπα που φαίνεται πως πλησίασαν τον Ηλία Μίχο για να φτάσουν στη 12χρονη, όπως ο Ο., που σύμφωνα με την ανήλικη, «είχε πει στο Μίχο ''αφού την έχεις εδώ και καθαρίζει, δε μου τη δίνεις κι εμένα για…''. Αυτός την έπεφτε γενικά…Βρεθήκαμε δυο φορές και μου έδινε 30 ευρώ. Ο Μίχος που είπε να τον βρω στο messenger και βρεθήκαμε στο αμάξι του».

Εκπλήσσει η αντίδραση του Ηλία Μίχου μετά τις τελευταίες συλλήψεις

Από τις φυλακές Γρεβενών ο βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης Ηλίας Μίχος παρακολουθεί τις τελευταίες, καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση του Κολωνού.

Η Άννα Σταματιάδου είχε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star την πρώτη αντίδραση του σε όλα αυτά που παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα και όσο παράδοξο κι αν ακούγεται, ο Ηλίας Μίχος είναι... ικανοποιημένος.

«'Οσο πιο πολλές συλλήψεις γίνουν, τόσο περισσότερο θα αποδειχθεί το γεγονός ότι δεν είμαι μαστροπός», φέρεται να λέει από τις φυλακές Γρεβενών, όπου κρατείται εδώ και τέσσερις μήνες.

Ο πρώην ιδιοκτήτης του σούπερ μάρκετ στον Κολωνό, παραδέχεται ότι γνώριζε κάποιους απο τους συλληφθέντες, ότι πήγαιναν στο μαγαζί του για ψώνια, και πως ήταν της γειτονιάς. Δεν αρνείται ότι ασέλγησε στη 12χρονη, ωστόσο επιμένει να ισχυρίζεται ότι δεν είναι μαστροπός.

Ο Ηλίας Μίχος έχει συχνή επικοινωνία με τους δικηγόρους του και θα καταθέσει αίτημα μέσω των συνηγόρων του ώστε να υπάρξει μεταγωγή του από τις φυλακές Γρεβενών στις φυλακές της Τρίπολης για να βλέπει συχνότερα τους στενούς του συγγενείς.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share