Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στον Έβρο: Αυτή είναι η 28χρονη επικεφαλής του καρναβαλιού που βρέθηκε μαχαιρωμένη - Συγλονίζουν τα λόγια του πατέρα της (Video)

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι στο χωριό»

20 Φεβρουαρίου 2023 16:45
Θρίλερ στον Έβρο: Αυτή είναι η 28χρονη επικεφαλής του καρναβαλιού που βρέθηκε μαχαιρωμένη - Συγλονίζουν τα λόγια του πατέρα της (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Τυχερού στον Έβρο στο άκουσμα της είδησης του θανάτου της 28χρονης, η οποία ήταν επικεφαλής στην διοργάνωση του Καρναβαλιού.

“Ενώ ξεκίνησε να πάει σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, την ψάχναμε και δεν μπορούσαμε να την βρούμε. Την βρήκε σήμερα τυχαία ο ανηψιός μου στο βουνό. Δεν την βρήκαν σε γκρεμό ακριβώς, σε ένα πρανές στην άκρη του δρόμου. Εμένα με ενδιαφέρει ότι χάσαμε το παιδί. Δεν είχε προβλήματα”, είπε ο πατέρας της 28χρονης στο newsit.gr.

“Την βρήκαν στον γκρεμό, μαχαιρωμένη στο στήθος”, ανέφερε από την πλευρά του, κάτοικος του Τυχερού, του χωριού από όπου καταγόταν και έμενε η νεαρή γυναίκα.

“Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι στο χωριό. Ήταν ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας, πρωτοστατούσε στην διοργάνωση του καρναβαλιού που θα γινόταν την Κυριακή, αλλά αναβάλλεται μετά το τραγικό αυτό γεγονός. Ήταν επικεφαλής στο κατασκευαστικό κομμάτι, στις κατασκευές των αρμάτων. Βοηθούσε ενεργά πάντα”.

Η κοπέλα έμενε με τους γονείς της και -όπως αναφέρει- ο κάτοικος του χωριού που την γνώριζε πολύ καλά “είχε καλλιτεχνική φλέβα, αλλά ήταν και δυνατή. Το’ λεγε η καρδιά της, ανέβαινε στα τρακτέρ, όργωνε, έκανε τα πάντα. Ασχολείτο με την γεωργία, παρακολουθούσε και τα σεμινάρια αμπελουργίας”.

Οι γονείς της είναι απαρηγόρητοι για το χαμό της κόρης τους, ενώ ο αδερφός της βρισκόταν όλη την μέρα στο σημείο σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Θρήνος στη Θεσσαλονίκη: Τραγωδία και μυστήριο πίσω από το θάνατο της 2,5 ετών Άννας - «Η μητέρα δεν γνώριζε ότι το παιδί...» (Video)

Συνεχίζεται η έρευνα για τα ακριβή αίτια θανάτου της 2,5 ετών Άννας που βρέθηκε νεκρή στο δημοτικό βρεφοκομείο της Θεσσαλονίκης «Άγιος Στυλιανός».

H νεκροψία δεν έδειξε την αιτία του θανάτου του παιδιού από τη Νιγηρία, με τη μητέρα της να καταρρέει έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο στη Θεσσαλονίκη. Περισσότερα στοιχεία αναμένονται πλέον μετά την ολοκλήρωση των ιστολογικών και εργαστηριακών εξετάσεων.

Το παιδί βρέθηκε νεκρό το πρωί της Παρασκευής από υπαλλήλους του δημοτικού βρεφοκομείου, ενώ τις τελευταίες ημέρες αντιμετώπιζε πρόβλημα με τις αμυγδαλές του και το προηγούμενο 24ωρο μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ιπποκράτειο, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Οι γιατροί φέρεται να χορήγησαν φαρμακευτική αγωγή για 10 ημέρες και έπειτα θα γινόταν επανέλεγχος. Στη συνέχεια το κοριτσάκι επέστρεψε στο ίδρυμα, καθώς δεν κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή και παραμονή του στο νοσοκομείο.

«Εάν δεν υπάρχουν κάποιες εμφανείς αλλοιώσεις μακροσκοπικά δεν θα μπορέσουμε να βγάλουμε άκρη»

Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης τόνισε ότι οι ιστοπαθολογικές εξετάσεις θα ρίξουν φως στα αίτια θανάτου της μικρής Άννας.

«Εάν δεν υπάρχουν κάποιες εμφανείς αλλοιώσεις μακροσκοπικά δεν θα μπορέσουμε να βγάλουμε άκρη. Σε πρώτη φάση θα πρέπει να δούμε σε μακροσκοπικό επίπεδο εάν υπάρχει κάποια παθολογία που θα μπορούσε να εξηγήσει το θάνατο του κοριτσιού.

Η ιατροδικαστική έκθεση αποτελείται από δύο στάδια, το μακροσκοπικό, από όπου μπορούμε να αντλήσουμε με γυμνό μάτι και το δεύτερο στάδιο είναι εκείνο που γίνεται μέσω μικροσκοπίου, το οποίο είναι και το πιο αξιόπιστο. Όταν δεν είναι εμφανή τα αιτία θανάτου στο πρώτο στάδιο περιμένουμε τα αποτελέσματα του δευτέρου σταδίου», δήλωσε.

Εκτός από τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών εξετάσεων, αναγκαία είναι και η εξέταση του ιατρικού φακέλου του παιδιού.

«Η μητέρα δεν γνώριζε ότι το παιδί πηγαινοερχόταν στο νοσοκομείο»

Η μητέρα του κοριτσιού βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν μπορεί να πιστέψει πως το παιδί της έχασε τη ζωή του. «Ώρα με την ώρα επιδεινώνεται η ψυχολογική της κατάσταση, γιατί η συνειδητοποίηση της αλήθειας είναι άκρως οδυνηρή. Χθες σωριάστηκε στο μέγαρο, ήταν αδύνατο να συνεργαστεί», δήλωσε στο MEGA η δικηγόρος της μητέρας, Έφη Ορφανίδου.

Όπως τόνισε η δικηγόρος, η επιμέλεια του παιδιού είχε αφαιρεθεί από τη μητέρα και με τρομερούς αγώνες κατάφερε η πλευρά της μητέρας να ανατρέψει τη δικαστική απόφαση αφαίρεσης επιμέλειας του παιδιού. Μάλιστα, από το Σάββατο και μετά η μητέρα θα μπορούσε να έχει στην αγκαλιά της την μικρή Άννα.

Σύμφωνα με όσα είπε η κ. Ορφανίδου, η μητέρα δεν γνώριζε ότι το παιδί πηγαινοερχόταν στο νοσοκομείο, ενώ ειδοποιήθηκε όταν πέθανε το κοριτσάκι. «Το παιδάκι αυτό, εκτός από το ίδρυμα, είχε μία μητέρα φυσική που διεκδικούσε την επιμέλειά του. Το ίδιο το ίδρυμα είχε συναινέσει ότι πράγματα η κατάσταση της μητέρας είναι κατάλληλη για να αναλάβει το παιδί», είπε η δικηγόρος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share