Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Αποκαλύψεις από την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη για τη Ρούλα Πισπιρίγκου - Η εμμονή της κατηγορούμενης με τις χαρτορίχτρες και το facebook

Στο φως νέα μηνύματα της 34χρονης κατηγορουμένης

20 Φεβρουαρίου 2023 15:08
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Αποκαλύψεις από την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη για τη Ρούλα Πισπιρίγκου - Η εμμονή της κατηγορούμενης με τις χαρτορίχτρες και το facebook
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο Πέτρος Κουσουλός μετέφερε με λεπτομέρειες όλο το ρεπορτάζ από την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη και τα μηνύματα που αποκάλυψε μεταξύ της Ρούλας Πισπιρίγκου και μιας χαρτορίχτρας και ο οποία ήρθαν στη γνώση του μάρτυρα λίγο πριν την παρουσία του στο δικαστήριο. Επίσης, σε μία παραδοχή "βόμβα" προχώρησε ο Μάνος Δασκαλάκης για πρώτη φορά.

Κόλαφος ο Αλέξης Κούγιας: «Από... "κλαρινογαμπρός" χθες, "μόσχος σιτευτός" σήμερα ο Μάνος Δασκαλάκης» (Video)

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Συνεχίζεται σήμερα η δίκη για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας, του πρώτου παιδιού της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα. Ο Μάνος Δασκαλάκης που είναι ο πρώτος μάρτυρας θα δεχτεί και σήμερα «βροχή» ερωτήσεων από τον συνήγορο υπεράσπισής της 34χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου. Ο Αλέξης Κούγιας έκανε δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία, λίγο πριν εισέλθει στη δικαστική αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. Παράλληλα, διαβάστε εδώ τα ερωτικά SMS που διάβασε ο Αλέξης Κούγιας στο δικαστήριο και η απάντηση Δασκαλάκη.

«Από... "κλαρινογαμπρός" χθες, "μόσχος σιτευτός"»

«Πάλη υπάρχει όταν παλεύουν κάποιοι. Νομίζω εδώ είναι άνισος ο αγώνας. Θα ήταν σαν στημένο παιχνίδι. Αυτό το μύθευμα που κατασκευάστηκε από εκπομπές, ότι δήθεν αυτός ο μόσχος ο σιτευτός είναι η αιτία που η γυναίκα αυτή σκότωσε τα παιδιά της για να τον κρατήσει. Η προηγούμενη δικάσιμος τα αναίρεσε όλα αυτά, αποδείχθηκε το ακριβώς αντίθετο.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν αθεράπευτα ερωτευμένος με τη γυναίκα αυτή και την ήθελε πάρα πολύ. Ακόμα και μετά τον θάνατο του παιδιού, της Τζωρτζίνας, της έστελνε ερωτικά μηνύματα. Της έκανε ερωτικές προτάσεις και της πρότεινε να φοράει συγκεκριμένα εσώρουχα που τον διήγειραν. Φανταστείτε έχει πεθάνει το παιδί τους, και αυτός στέλνει ερωτικά μηνύματα» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κούγιας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share