Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στην ανακρίτρια πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου!

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν είχε επαφή με το παιδί

19 Φεβρουαρίου 2023 21:00
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στην ανακρίτρια πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας γνωστός πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου αναμένεται να πάει το πρωί της Δευτέρας (20/2) στην ανακρίτρια, προκειμένου – σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star – να καταθέσει για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Όπως μετέδωσε το κανάλι πρόκειται για έναν 60χρονο, ο οποίος είναι παντρεμένος με δύο παιδιά και διατηρεί επαγγελματικό χώρο κοντά στο μαγαζί του Ηλία Μίχου. Παράλληλα, αυτός είναι ο γιατρός που φέρεται να την είχε βιάσει 10 φορές.

Βιασμός 12χρονης διαιτητής

Τον συγκεκριμένο χώρο φέρεται να τον έχει υποδείξει η 12χρονη στην αστυνομία. Ο 60χρονος, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, υποστηρίζει ότι δεν είχε κάποια επαφή με τη 12χρονη αλλά γνωρίζοντας την οικονομική κατάσταση της οικογένειας, έδινε κάποια χρήματα για να τους βοηθήσει.

Χαμός στον αέρα του MEGA – Νίκος Συρίγος: «Υπάρχουν ανώμαλοι όπως ο πελάτης σας που πηγαίνουν με ένα παιδί 12 χρονών»

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ανέβηκαν οι τόνοι στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι», όταν ο Νίκος Συρίγος θέλησε να πάρει θέση απέναντι σε όσα υποστηρίζει η δικηγόρος του Ηλία Μίχου, Μαρία Κουρτέση.

«Αυτή η υπόθεση είναι θλιβερή, είναι πρωτοφανής για την ελληνική κοινωνία και τα δικανικά χρονικά. Δεν έχει ξαναέρθει τέτοια υπόθεση στην ελληνική δικαιοσύνη. Η ανάκριση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί για την εμπλοκή του 54χρονου για τη περίπτωση μαστροπείας», ανέφερε η κυρία Κουρτέση.

«Δεν τίθεται ζήτημα εάν αμφισβητείται ευθέως αυτό που κατέθεσε το παιδί, αλλά το πως διασταυρώνεται αποδεικτικά αυτό το οποίο λέει. Το θέμα είναι ότι επειδή από μόνη της μία κατάθεση είναι ελλιπές αποδεικτικό μέσο και θα πρέπει να διασταυρωθούν οι καταθέσεις του παιδιού» διευκρινίζει στη συνέχεια.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ετοιμάζονται έξι εντάλματα σύλληψης. Ανάμεσα στα πρόσωπα που έχουν ταυτοποιηθεί είναι ένας οδοντίατρος και ένας ιδιοκτήτης καταστήματος, οι οποίοι κινούνταν στη γειτονιά της 12χρονης.

«Αυτό το οποίο ισχυρίζεται είναι ότι δεν έχει καμία σχέση με τη μαστροπεία. Έχει παραδεχτεί αυτό που έχει παραδεχτεί (σ.σ.: την πράξη της ασέλγειας) και από εκεί και πέρα, τις λοιπές κατηγορίες δεν τις αποδέχεται. Δεν έχει αποδειχτεί η εμπλοκή του στη μαστροπεία. Θα πρέπει να βρεθεί ένα μήνυμα, μία επαφή, να βρούμε ένα συνοδό αποδεικτικό στοιχείο. Δεν υπάρχει» σημειώνει η δικηγόρος του Ηλία Μίχου.

«Εδώ μιλάμε ότι αυτός ο άνθρωπος είχε γυναίκα και 5 παιδιά. Αυτά συμβαίνουν δίπλα μας, το αντιλαμβάνεστε;» σχολίασε από την πλευρά της η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Ανώμαλοι είναι όλοι σε αυτή την ιστορία, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Όλοι όσοι έχουν πάει με αυτό το παιδί είναι ανώμαλοι, γιατί βιάζουν ένα κοριτσάκι 12 χρονών» ανέφερε παίρνοντας τον λόγο ο Νίκος Συρίγος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share