Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Κυκλοφορεί με κουκούλα, δεν θέλει να συναντήσει άνδρες» (Video)

Τι δήλωσε η δικηγόρος στην κάμερα της ΕΡΤ

18 Φεβρουαρίου 2023 13:40
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Κυκλοφορεί με κουκούλα, δεν θέλει να συναντήσει άνδρες» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό, μίλησε το πρωί του Σαββάτου (18.02.2023) στην ΕΡΤ η δικηγόρος Ασπασία Ταραχοπούλου, που εκπροσωπεί την ανήλικη αλλά και την 37χρονη μητέρα της.

Δείτε επίσης: Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στη φυλακή τέσσερις από τους πέντε συλληφθέντες - Ο κατηγορούμενος που αφέθηκε ελεύθερος (video)

Η δικηγόρος της 12χρονης από τον Κολωνό που κακοποιήθηκε σεξουαλικά κατ’ εξακολούθηση, τόσο από τον Ηλία Μίχο, όσο και από άλλους άνδρες έναντι χρηματικής αμοιβής, μίλησε για όλα όσα ζει πλέον το κοριτσάκι που έχει επιστρέψει στην αγκαλιά των συγγενών της, αλλά και για τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας. «Το παιδί έχει αφεθεί στην τύχη του» δήλωσε η Ασπασία Ταραχοπούλου.

«Το μόνο που έχει αυτό το παιδί είναι μια ψυχολογική υποστήριξη, μία φορά την εβδομάδα σε μία απόσταση 50χλμ από το σπίτι του. Δεν έχει καμία άλλη μέριμνα από την πολιτεία» είπε επίσης η δικηγόρος που εκπροσωπεί την ανήλικη αλλά και την 37χρονη μητέρα της.

Όπως εξήγησε η δικηγόρος η 12χρονη πηγαίνει δηλαδή σε απόσταση δηλαδή 50χλμ από το σπίτι της, με έξοδα της οικογένειας της, για να δει την παιδοψυχολόγο μια φορά την εβδομάδα. Όσον αφορά την κατ’ οίκον διδασκαλία που έχει ζητηθεί και ήταν σύμφωνος και ο παιδοψυχολόγος, αυτό που τελικά δόθηκε ήταν η… κατ’ ιδιάν διδασκαλία, να διαβάζει δηλαδή μόνη της η 12χρονη στο σπίτι.

«Δεν θέλει να συναντήσει άνδρες»

«Είναι κλεισμένη στο σπίτι, κυκλοφορεί με κουκούλα, δεν θέλει να συναντήσει άνδρες. Τώρα το παιδί “ξεκλειδώνει” και αρχίζει και καταλαβαίνει τι πραγματικά του έχει συμβεί. Δεν έχει επαφή με κανέναν, παρά μόνο με το αδελφάκι του που ζούνε μαζί. Είναι προβληματισμένο. Στεναχωριέται πολύ για τη μητέρα του, για την οποία φωνάζει από την πρώτη στιγμή ότι δεν έχει καμία σχέση και ότι είναι αθώα. Αισθάνεται ενοχές γιατί η μάνα του είναι στη φυλακή. Είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Αυτό παιδί θέλει καταρχήν καθημερινή ψυχολογική υποστήριξη» είπε η Ασπασία Ταραχοπούλου.

Η δικηγόρος στάθηκε επίσης στο ότι υπάρχουν καθυστερήσεις στην διαδικασία και ότι το παιδί κάθε φορά υποβάλλετε σε εξέταση στην ΓΑΔΑ και όχι στο σπίτι του. Γεγονός που την επηρεάζει πολύ ψυχολογικά, αφού την έρχεται ξανά αντιμέτωπη με τα περιστατικά κακοποίηση της.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share