Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στη φυλακή τέσσερις από τους πέντε συλληφθέντες - Ο κατηγορούμενος που αφέθηκε ελεύθερος (video)

Τι αναφέρει η Αστυνομία για τις πέντε νέες συλλήψεις

17 Φεβρουαρίου 2023 16:32
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στη φυλακή τέσσερις από τους πέντε συλληφθέντες - Ο κατηγορούμενος που αφέθηκε ελεύθερος (video)
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Προφυλακίστηκαν οι τέσσερις από τους πέντε συλληφθέντες για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. Ελεύθερος αφέθηκε ένας 23χρονος αλλοδαπός με περιοριστικούς όρους.

Όπως έγινε γνωστό προφυλακιστέοι είναι: Ο 65χρονος δερματολόγος-αφροδισιολόγος, ένας 44χρονος ιδιωτικός υπάλληλος, ένας 49χρονος οδηγός φορτηγού, και ένας 50χρονος Πακιστανός, υπάλληλος καταστήματος κινητής. Νωρίτερα σήμερα (17/2), οι πέντε τους οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια για να απολογηθούν.

Δείτε επίσης: «Mε βίαζαν στα...! Μου έλεγε να πηγαίνω στο ιατρείο του δερματολόγου» - Η γειτονιά του εφιάλτη και η ανατριχιαστική κατάθεση της ανήλικης

Τι αναφέρει η Αστυνομία για τις πέντε νέες συλλήψεις

«Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, δυνάμει ενταλμάτων, βραδινές ώρες εχθές (14-2-2023), από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, τρεις ημεδαποί, 65, 49 και 44 ετών και δύο αλλοδαποί, 50 και 23 ετών κατηγορούμενοι για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση».

O δερματολόγος είχε βιάσει τη 12χρονη δεκάδες φορές

«Κλειδί» για τη σύλληψη του 65χρονου δερματολόγου ήταν η κατάθεση που έδωσε, σύμφωνα με το Star, στις αρχές Φεβρουαρίου η 12χρονη. Το κορίτσι που είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση, μίλησε σχεδόν πέντε ώρες με τους παιδοψυχολόγους του Τμήματος Ανηλίκων, δίνοντας ονόματα, τηλέφωνα και διευθύνσεις των βιαστών της.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες που της έδειξαν, η 12χρονη αναγνώρισε και τον δερματολόγο, ο οποίος τη βίασε πολλές φορές.

Το κορίτσι ανέφερε στους παιδοψυχολόγους πως ο Ηλίας Μίχος την ανάγκαζε να πηγαίνει στο ιατρείο του, όπου και τη βίαζε. Είπε ακόμα πως της έδινε 40 με 50 ευρώ, «ο Ηλίας ήξερε ότι αυτός έχει χρήματα και μου έλεγε ότι θα είναι σταθερός πελάτης».

Την ίδια ημέρα, το κορίτσι αναγνώρισε και τον 44χρονο ιδιωτικό υπάλληλο με τα αρχικά Μ.Α. Ο άνδρας που συνελήφθη φέρεται να ζήταγε από το παιδί μέχρι και διήμερες εκδρομές.

«Μιλάγαμε στο Blindchat και στο Viber. Με ρωτούσε «αν πήγα με κάποιον», «αν με θέλει κάποιος» και άλλα τέτοια. Μου είχε ζητήσει να φύγουμε διήμερο. Τον συνάντησα 3-4 φορές στο αυτοκίνητο», ανέφερε στους αστυνομικούς η 12χρονη.

Για τον τρίτο Έλληνα που συνελήφθη, τον 49χρονο οδηγό φορτηγού με τα αρχικά Λ.Π., η 12χρονη φέρεται να είχε μιλήσει στις Αρχές από τον περασμένο Οκτώβριο.

«Ήταν στο instagram. Εκεί μιλούσαμε. Έχουμε βρεθεί δυο φορές», ανέφερε. Για τους δυο άνδρες πακιστανικής καταγωγής, το κορίτσι είπε πως τους συνάντησε σε χώρους εργασίας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share