Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Υπόθεση Ρούλας Πισπιρίγκου: «Πες στην που@@ρα, θα σας γ@@σω» - Άγριο επεισόδιο ανάμεσα σε Αλέξη Κούγια και δημοσιογράφο

«Θα την βρω την αδ@@@ρα με τα πράσινα παπούτσια»

17 Φεβρουαρίου 2023 11:07
Υπόθεση Ρούλας Πισπιρίγκου: «Πες στην που@@ρα, θα σας γ@@σω» - Άγριο επεισόδιο ανάμεσα σε Αλέξη Κούγια και δημοσιογράφο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας. Στο ξεκίνημα της σημερινής δικάσιμου, όταν ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος υπεράσπισης της κρατούμενης, αντιλήφθηκε την παρουσία ενός δημοσιογράφου από την εφημερίδα του Πέτρου Κουσουλού, άρχισε μια άνευ προηγουμένου λεκτική επίθεση εξαπολύοντας ύβρεις τόσο ως προς τον ίδιο τον δημοσιογράφο, όσο και ως προς τον Πέτρο Κουσουλό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε με υβριστικές εκφράσεις για τον Πέτρο Κουσουλό κάνοντας ξανά λόγο για τα πράσινα παπούτσια. Παράλληλα, κόλαφος ήταν ο Αλέξης Κούγιας για τον Μάνο Δασκαλάκη.

Πέτρος Κουσουλός και Αλέξης Κούγιας

«Πες στην που@@@ρα με τα πράσινα παπούτσια, θα τον γ@@@σω. Αν ξαναγράψετε για μένα, θα σας γ@@@σω αρχ@@@! Τι είμαι εγώ, Λύτρας να μου δίνετε υποθέσεις; Θα την βρω την αδ@@@ρα με τα πράσινα παπούτσια» ήταν κάποια από τα λόγια του Αλέξη Κούγια. Το εν λόγω περιστατικό συνέβη μέσα στη δικαστική αίθουσα, πριν ανέβουν στην έδρα οι δικαστές.

«Βόμβα» Αλέξη Κούγια για Μάνο Δασκαλάκη: «Ήταν ο απατημένος σύζυγος και μάλιστα δις...»

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και ανέφερε πως ο Μάνος Δασκαλάκης φοβόταν μήπως εκείνη τον χωρίσει, οπότε την διεκδικούσε πίσω και όχι το αντίθετο.

Δείτε επίσης: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Τα ερωτικά SMS που διάβασε ο Αλέξης Κούγιας στο δικαστήριο και η απάντηση Δασκαλάκη (video)

Ο συνήγορος της μητέρας των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα μίλησε στο Star και ανέφερε πως «εδώ αποδεικνύεται ότι όχι μόνο δεν την άφησε, αλλά φοβόταν μην τον αφήσει η κυρία κατηγορουμένη. Ο απατημένος σύζυγος ήταν ο Μάνος Δασκαλάκης και μάλιστα δις και έδερνε και την κατηγορούμενη γιατί τον απατούσε».

«Βόμβα» Αλέξη Κούγια για Μάνο Δασκαλάκη: «Ήταν ο απατημένος σύζυγος και μάλιστα δις...»

Αφορμή για αυτή την τοποθέτηση, αποτέλεσε ο διάλογος που είχε μαζί του στο δικαστήριο, όταν ο Δασκαλάκης μίλησε ως μάρτυρας και ήταν ο εξής:

Κούγιας: Ήσασταν αδιάφορος για εκείνη και θέλατε να φύγετε και όμως τη χαστουκίσατε.

Δασκαλάκης: Ωρυόταν και ούρλιαζε και είχε το κινητό και τη χαστούκισα για να σταματήσει για να μην ακούει το παιδί. Εγώ ήθελα να χωρίσουμε.

Κούγιας: Σε αυτή την υπόθεση άλλος είναι ο αθεράπευτα ερωτευμένος και δεν είναι η κατηγορουμένη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share