Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ανείπωτη θλίψη στη Θεσσαλονίκη: Νεκρό κοριτσάκι 2,5 ετών στο δημοτικό βρεφοκομείο «Άγιος Στυλιανός»

Δεν το χωρά ο νους...

17 Φεβρουαρίου 2023 10:34
Ανείπωτη θλίψη στη Θεσσαλονίκη: Νεκρό κοριτσάκι 2,5 ετών στο δημοτικό βρεφοκομείο «Άγιος Στυλιανός»
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Tραγωδία σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ένα κοριτσάκι ηλικίας μόλις 2,5 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή στο δημοτικό βρεφοκομείο «Άγιος Στυλιανός».

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, βρεφονηπιοκόμος εντόπισε το κοριτσάκι με δυσχέρεια στην αναπνοή. Ειδοποίησε το ΕΚΑΒ. Ωστόσο παρά τις προσπάθειες των διασωστών το μωρό κατέληξε. Μόλις έγινε γνωστή η είδηση, στο Ίδρυμα μετέβη ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου για να εποπτεύσει τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί. Επί τόπου έχει σπεύσει και ιατροδικαστής.

Ανείπωτη θλίψη στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε ξαφνικά 6χρονο κοριτσάκι στο Ιπποκράτειο - Πώς «έφυγε» το αγγελούδι (video)

Μία μεγάλη τραγωδία γράφτηκε στη Θεσσαλονίκη με τον αιφνίδιο θάνατο ενός κοριτσιού 6 ετών.

Το κοριτσάκι φέρεται να υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι όπου έμενε, σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο μόλις έλαβε την κλήση, με τους γιατρούς και τους διασώστες να διασωληνώνουν το παιδί μέσα στο ασθενοφόρο. Επίσης, την τελευταία του πνοή άφησε ένας 29χρονος εντός του ΣΕΠ Νέο Ικόνιο στο Κερατσίνι.

Ωστόσο, μόλις έφτασαν στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο φαίνεται πως ήταν ήδη αργά, καθώς το κοριτσάκι παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε και κατέληξε. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, η 6χρονη είχε κάποια ίωση και είχε εμφανίσει πυρετό για δύο με τρεις ημέρες. Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν οι ιστολογικές εξετάσεις.

Τρόμος στη Θεσσαλονίκη: Αμερικανός πολίτης βρέθηκε νεκρός σε γνωστό ξενοδοχείο - Όσα εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Νεκρός σε γνωστό ξενοδοχείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε ένας άνδρας, υπήκοος ΗΠΑ, το μεσημέρι της Κυριακής (12/2).

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο εν λόγω άνδρας εντοπίστηκε απαγχονισμένος και από την πρώτη στιγμή αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια. Την υπόθεση ανέλαβε το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου.

Οικογενειακή τραγωδία στην Καλαμπάκα: Μέσα σε λίγες ημέρες πέθαναν μητέρα, πατέρας και γιος

Οικογενειακή τραγωδία συνέβη στην Καλαμπάκα, έχοντας βυθίσει στο πένθος ολόκληρη την τοπική κοινωνία. Μέσα σε λίγες ημέρες πέθαναν και τα τρία μέλη οικογένειας. Πρώτη έφυγε από τη ζωή η 85χρονη μητέρα, η οποία κηδεύτηκε στις 19 Ιανουαρίου, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, tameteora.gr.

Στις 26 Ιανουαρίου πέθανε ο σύζυγός της, η κηδεία του οποίου έγινε στις 27 Ιανουαρίου, ενώ την περασμένη Πέμπτη απεβίωσε και ο 54χρονος γιος τους, Κωνσταντίνος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share