Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Θρίλερ στο Κερατσίνι: 10 άτομα απήγαγαν 14χρονη - Αγωνία για την τύχη του παιδιού

Οι πρώτες πληροφορίες

17 Φεβρουαρίου 2023 08:52
Θρίλερ στο Κερατσίνι: 10 άτομα απήγαγαν 14χρονη - Αγωνία για την τύχη του παιδιού
(ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες με την αστυνομία να αναζητά τα ίχνη μιας 14χρονης, την οποία σύμφωνα με πληροφορίες του L&O, απήγαγαν μέσα από το σπίτι της στο Κερατσίνι, δέκα άγνωστα άτομα. Ενώ, λεπτομέρειες για την φρίκη που βίωσε στα χέρια των απαγωγέων της η 14χρονη Μαρκέλλα που εξαφανίστηκε από την περιοχή της Νίκαιας και τελικά βρέθηκε έδωσε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του L&O, στις 03:40 τα ξημερώματα της Πέμπτης τα δέκα άτομα, εισέβαλαν στο σπίτι που διαμένει ένας 40χρονος από το Πακιστάν και φιλοξενούσε μια 38χρονη Ελληνίδα με την ανήλικη κόρη της στην οδό Χορμοβίτου.

Απήγαγαν 14χρονη στο Κερατσινι
ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/EUROKINISSI

Η ομάδα των δέκα ατόμων άρπαξαν το κορίτσι χωρίς την θέληση της και απομακρύνθηκαν προς άγνωστη έως τώρα κατεύθυνση. Στελέχη της ασφάλειας αναζητούν το κορίτσι, συλλέγοντας καταθέσεις από τους αυτόπτες μάρτυρες, προσπαθώντας να κατανοήσουν ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από την απαγωγή, αλλά το κυριότερο να την εντοπίσουν άμεσα και να την επιστρέψουν στη μητέρα της και σε ασφαλές περιβάλλον.

Φρίκη στην Κόρινθο: 33χρονος απήγαγε τη σύζυγό του, την βίασε και αποπειράθηκε να την κάψει ζωντανή!

Σοκ στην Κόρινθο, όπου 33χρονος αφού απήγαγε και βίασε την σύζυγό του, προσπάθησε στη συνέχεια να την κάψει ζωντανή. Παράλληλα, συνελήφθη 19χρονος που συμμετείχε στο βιασμό τουρίστριας στα Χανιά!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης είχε στήσει καρτέρι τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης έξω από το σπίτι της πρώην συζύγου του στην Αλμυρή Κορινθίας και, μόλις η 28χρονη βγήκε, την επιβίβασε με τη βία στο αυτοκίνητό της, κάθισε στη θέση του οδηγού και κατευθύνθηκε προς τον Ισθμό με τις πόρτες κλειδωμένες, ενώ συγχρόνως την χτυπούσε με γροθιές στο κεφάλι και το σώμα.

Ο 33χρονος, σύμφωνα με το korinthostv, σταμάτησε το αυτοκίνητο σε έναν ερημικό δρόμο, όπου την υποχρέωσε να γδυθεί με απειλές για τη ζωή της και κόντεψε να την κάψει ζωντανή, βάζοντας φωτιά στα μαλλιά της με τον αναπτήρα του. Γυμνή και απροστάτευτη όπως ήταν η άτυχη γυναίκα, την πήγε στο σπίτι των γονιών του στην Κόρινθο, όπου την βίασε και την έδιωξε κακήν κακώς.

33χρονος απήγαγε τη σύζυγό του, την βίασε και αποπειράθηκε να την κάψει ζωντανή

Η τρομοκρατημένη 28χρονη κατέφυγε στo Αστυνομικό Τμήμα Κορίνθου, οι άνδρες του αναζήτησαν τον δράστη, που εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα συλληφθεί και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Κορίνθου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share