Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023

Στο δικαστήριο ο ψευτογιατρός: Έκανε μήνυση σε μητέρα ασθενούς με σκλήρυνση κατά πλάκας για ξυλοδαρμό και απειλές (Video)

«Πλησιάζω τα 70 και λέει ότι ανήκω σε σκοτεινούς κύκλους»

16 Φεβρουαρίου 2023 19:50
Στο δικαστήριο ο ψευτογιατρός: Έκανε μήνυση σε μητέρα ασθενούς με σκλήρυνση κατά πλάκας για ξυλοδαρμό και απειλές (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο φυσιοθεραπευτής που κατηγορείται ως ψευτογιατρός βρέθηκε στο δικαστήριο, καθώς έχει μηνύσει για ξυλοδαρμό και απειλές τη μητέρα μιας πρώην ασθενής του που πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Tlive», ο Αλέξης Κούγιας έχει αναλάβει την υπεράσπιση του άνδρα και η υπόθεση πήρε αναβολή για ακόμα μία φορά. Όπως ανέφερε η εκπομπή, ο κατηγορούμενος ως ψευτογιατρός, ανέφερε πως δέχτηκε καταγγελία από τη μητέρα της πρώην ασθενούς και μετά από μήνες εκείνη ενεπλάκη με κάποιο τρόπο σε ξυλοδαρμό του.

Ο ίδιος δεν έκανε κάποια δήλωση, όμως η ηλικιωμένη που κατηγορείται, μίλησε και ανέφερε πως «είμαι η πρώτη που κατέθεσε μήνυση εναντίον του»

«Λέει ότι εμπλέκομαι σε ξυλοδαρμό του και πως τον έχω απειλήσει. Εγώ που πλησιάζω τα 70 και έχω ένα παιδί τετραπληγικό, λέει πως ανήκω σε σκοτεινούς κύκλους», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share