Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Τουλάχιστον 3 φορές βίασε τη 12χρονη στο ιατρείο του ο δερματολόγος! Πώς τον προσέγγισε ο Μίχος - Το προφίλ των 5 νέων συλληφθέντων (Video)

«Επικίνδυνος, μακριά από αυτόν...» - Ακόμη ένας γιατρός στο «κάδρο» των ερευνών

16 Φεβρουαρίου 2023 08:41
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Τουλάχιστον 3 φορές βίασε τη 12χρονη στο ιατρείο του ο δερματολόγος! Πώς τον προσέγγισε ο Μίχος - Το προφίλ των 5 νέων συλληφθέντων (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Εφιαλτικές στιγμές έζησε στα χέρια του δερματολόγου η 12χρονη από τον Κολωνό, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι Αρχές, ο γιατρός βίαζε το παιδί μέσα στο ιατρείο του. Παράλληλα, ως ύποπτη τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων εις βάρος των παιδιών της παραμένει στη φυλακή η μητέρα της 12χρονης από τoν Κολωνό, μετά την απόρριψη του αιτήματος αποφυλάκισης από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Ο ίδιος είναι πατέρας 5 παιδιών. Όταν οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες ήταν αμίλητος. Μέσα σε δωμάτιο που είχε στο ιατρείο του, ο «υπεράνω πάσης υποψίας» δερματολόγος, φέρεται να βίαζε το παιδί. Εκεί όπου θα έπρεπε να θεραπεύει ανθρώπους κατέστρεφε το σώμα και την ψυχή της 12χρονης έναντι 50 ευρώ, αφού, τόσα ήταν τα χρήματα που της έδινε κάθε φορά.

Πώς προσέγγισε τον γιατρό ο Ηλίας Μίχος

Σύμφωνα με αποκλειστικες πληροφορίες του Star και της Κατερίνας Μαστραντωνάκη, ο γιατρός τα τελευταία τρία χρόνια σύχναζε στον Κολωνό και έτρωγε με τη γυναίκα του σε ένα κατάστημα της περιοχής. Εκεί φέρεται ότι τον προσέγγισε ο Ηλίας Μίχος και τον έφερε σε επαφή με το κοριτσάκι.

H μικρή, όμως, εκτός από τον δερματολόγο βάζει στο «κάδρο» των ερευνών ακόμη έναν γιατρό, μάλλον οδοντίατρο. Το παιδί μιλά συνολικά για 12 πρόσωπα, Έλληνες και αλλοδαπούς, στους οποίους, όπως υποστηρίζει, την έστελνε ο Ηλίας Μίχος. Και στην πέμπτη κατάθεση που έδωσε το παιδί, λέει ότι η μητέρα της δε γνώριζε τίποτα και πως δεν είχε καμία συμμετοχή στο δράμα που ζούσε.

«Επικίνδυνος τύπος...»

"Αναίδεια και άνεση που μόνο ασθενή σε γιατρό δεν θυμίζει", σχολίαζε στο διαδίκτυο δύο χρόνια πριν, μια ασθενής που είχε επισκεφτεί τον 65χρονο δερματολόγο-αφροδισιολόγο στον Κολωνό. Σε άλλο σχόλιο πριν λίγους μήνες μια γυναίκα που βρέθηκε στο ιατρείο του προειδοποιεί: "Επικίνδυνος τύπος. Μακριά από αυτόν ειδικά άμα είσαι γυναίκα".

Πρόκειται μερικές μόνο από τις περιγραφές που συναντά κανείς σε σελίδα του γιατρού από άτομα τα οποία διέκριναν... "περίεργες" συμπεριφορές. Ο 65χρονος πρώην γιατρός στο νοσοκομείο Συγγρός και πατέρας δύο παιδιών, είχε γνωρίσει τη 12χρονη μέσω του Ηλία Μίχου.

Φρόντιζε να συναντά το κορίτσι στο ιατρείο του, σε μικρή απόσταση από το σπίτι της και σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε η ανήλικη στις αρχές, υπήρξαν τουλάχιστον 3 επαφές επί πληρωμή. Τόσο ο 65χρονος, όσο και οι άλλοι 4 συλληφθέντες, θα παραμείνουν υπό κράτηση στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής μέχρι την Παρασκευή, όταν και θα απολογηθούν ενώπιον της 33ης τακτικής Ανακρίτριας.

Συνομιλούσαν με ανώνυμα προφίλ στο Instagram

Προφίλ με αρχικά διαφορετικού ονοματεπώνυμου είχε στο Instagram ο ένας από τους τρεις Έλληνες συλληφθέντες. Πρόκειται για ένα μόνο από τα δεκάδες πρόσωπα που συνομιλούσαν ανώνυμα με τη 12χρονη μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής Blind chat.

Για όλα αυτά τα άτομα οι αρχές δεν κατάφεραν να βρουν στοιχεία ταυτότητας στην αρχικη ερευνα και χρειάστηκαν μήνες περαιτέρω ανάλυσης των ηλεκτρονικών επαφών, στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Αστυνομίας.

Την ώρα που οι έρευνες για ταυτοποίηση και άλλων προσώπων είναι σε πλήρη εξέλιξη, τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων εκτιμούν ότι η 12χρονη γνωρίζει και άλλα άτομα με τα οποία είχε έρθει σε επαφή, κάτι που αν αποδειχτεί αναμένεται να αυξήσει δραματικά τον αριθμό των συλλήψεων.

Το προφίλ των 5 νέων συλληφθέντων

  • Α.Μ: Δερματολόγος που γνώριζε το παιδί από την γειτονιά, οι βιασμοί γίνονταν στο γραφείο του, περισσότερες από μια φορα. Έχει δυο παιδιά ενήλικα.
  • Π.Λ γεν 1974, οδηγός φορτηγών, άγαμος, γνωριμία μέσω της εφαρμογής Blind chat
  • Α.Μ. γεν 1979, ιδιωτικός υπάλληλος, έχει 2 παιδιά, γνωριμία μέσω της εφαρμογής Blind chat
  • Πακιστανός γεν 1973, εργαζόμενος, κατάστημα με κινητά. γνώριζε το παιδί από την γειτονιά
  • Πακιστανός 2000, εργαζόμενος, γνώριζε το παιδί από την γειτονιά

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share