Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Φρίκη στα Πετράλωνα: «Υποχρέωναν το κορίτσι να παρακολουθεί πορνό ενώ ήταν γυμνό» - Οι περιγραφές προκαλούν αποτροπιασμό (Video)

Στο φως το βούλευμα για την υπόθεση των Πετραλώνων

16 Φεβρουαρίου 2023 07:54
Φρίκη στα Πετράλωνα: «Υποχρέωναν το κορίτσι να παρακολουθεί πορνό ενώ ήταν γυμνό» -  Οι περιγραφές προκαλούν αποτροπιασμό (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τις φρικτές πράξεις που συνέβαιναν για χρόνια μέσα στο διαμέρισμα των Πετραλώνων σε βάρος ενός ανήλικου και της αδελφής του περιγράφει το βούλευμα που εξασφάλισε το Star και η Τασούλα Παπανικολάου. Για τη συγκλονιστική υπόθεση δέκα άτομα θα καθήσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Ένα βήμα πριν την αίθουσα του δικαστηρίου είναι η σοκαριστική υπόθεση των Πετραλώνων με θύματα σεξουαλικής κακοποίησης ένα 17χρονο σήμερα αγόρι και την 22χρονη σήμερα αδελφή του απο τον πατέρα τους, τον θείο τους και φίλους της οικογένειάς τους.

Το βούλευμα το οποίο εκδόθηκε περιγράφει τι βίωνε ο ανήλικος από τον ίδιο του τον πατέρα. Παράλλλα, βέα στοιχεία για την υπόθεση των Πετραλώνων ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, περιπλέκοντας ακόμα περισσότερο το κουβάρι. Παράλληλα, ο ποιητής, Χρήστος Κρεμνιώτης, ο άνθρωπος που αποκάλυψε την υπόθεση στα Πετράλωνα, με τα 3 παιδιά μιας οικογένειας που φέρεται να βιάζονταν συστηματικά από τους γονείς και τους οικογενειακούς φίλους τους, μίλησε για πρώτη φορά επώνυμα στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» στο Mega για να δώσει απαντήσεις σε όσα ακούγονται σχετικά με την σχέση του με τον 17χρονο γιο της οικογένειας.

«Όταν βρισκόταν μόνος του με τον ανήλικο παθόντα γιο του, με άσκηση σωματικής βίας που μπορούσε να κάμψει την αντίσταση του, με περισσότερες πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση του ιδίου εγκλήματος και με ενότητα δόλου, εξανάγκασε τον παθόντα να ανεχθεί να προβεί σε παρά φύση συνουσία σε βάρος του», αναφέρεται στο βούλευμα.

«Υποχρέωναν το κορίτσι να παρακολουθεί πορνό ενώ ήταν γυμνή»

Τον ιδιο εφιάλτη περνούσε και η 22χρονη σήμερα αδελφή του, σύμφωνα με την άποψη των εισαγγελικών λειτουργών.

«Ενήργησαν γενετήσιες πράξεις με την ανήλικη και συγκεκριμένα την ανάγκαζαν να γδύνεται και να ξαπλώνει ανάμεσα τους στην κρεβατοκάμαρα και ενώ στην τηλεόραση προέβαλαν ακατάλληλο για ανήλικους περιεχόμενο και συγκεκριμένα πορνογραφικό περιεχόμενο».

Τα όσα αναφέρονται στο παραπεμπτικό βούλευμα δεν μπορούν να δημοσιοποιηθούν, καθως οι περιγραφές προκαλούν αποτροπιασμό.

Συμφωνα με την καταγγελία του συγγραφέα Χρήστου Κρεμνιώτη, ένας απο τους ανθρώπους που συμμετείχε στα όργια των Πετραλώνων ειναι και ο Πολωνός που σκότωσε το 7χρονο παιδί στην Κυψέλη και στη συνέχεια το έθαψε στην ταράτσα ενώ μετέφερε για χρόνια σε μια εργαλειοθήκη τα οστά του. Το επόμενο χρονικό διάστημα οι κατηγορούμενοι αναμένεται να καθήσουν στο εδώλιο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share