Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στην Κέρκυρα: Βρέθηκαν οστά σε ΙΧ που ήταν βυθισμένο στη θάλασσα! Βρισκόταν στον βυθό επί 10 χρόνια!

Ταυτοποιήθηκε το θύμα!

14 Φεβρουαρίου 2023 12:32
Θρίλερ στην Κέρκυρα: Βρέθηκαν οστά σε ΙΧ που ήταν βυθισμένο στη θάλασσα! Βρισκόταν στον βυθό επί 10 χρόνια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνεχίζεται το θρίλερ με το αυτοκίνητο που ανασύρθηκε από τον πυθμένα στο λιμάνι της Κέρκυρας, στο οποίο εντοπίστηκαν ανθρώπινα οστά, καθώς νέα στοιχεία δείχνουν πως ανήκει στον 55χρονο Κ.Φ από τους Καρουσάδες.

Μάλιστα η εξαφάνιση του άνδρα είχε δηλωθεί από τη μητέρα του πριν από περίπου 10 χρόνια και η ταυτοποίηση έγινε από τον αριθμό πλαισίου του οχήματος, καθώς δεν έφερε πινακίδες.

Το αυτοκίνητο μάρκας Alfa Romeo, ανέλκυσε γερανός από το βυθό του λιμανιού της Κέρκυρας στον οποίο εκτιμάτε ότι βρισκόταν για αρκετά χρόνια σύμφωνα με τη διάβρωση που έχει υποστεί, ενώ για να ανοίξουν τις πόρτες χρειάστηκε εξωλκέας της πυροσβεστικής.

Εντός του οχήματος εντοπίστηκαν οστά του δεξιού ποδιού, κάτω πόδας, κνήμη και μηρός, τα πελματικά οστά του αριστερού ποδιού και τρία θωρακικά οστά. Επίσης, κάτω από την θέση του οδηγού στα πετάλια, βρέθηκαν δύο ανδρικά παπούτσια νούμερο 44.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ιωάννη Αϊβατίδη, ο οποίος έφτασε στο σημείο χθες στις 19:00 μαζί με το Εγκληματολογικό της Αστυνομία, είναι σημαντικό να βρεθούν και άλλα μέρη του σκελετού προκειμένου να γίνουν οι απαιτούμενες εξετάσεις για να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου.

Σήμερα αναμένεται να επιχειρήσει ομάδα δυτών, προκειμένου να ερευνηθεί το σημείο για τον εντοπισμό και άλλων οστών ή στοιχείων που θα βοηθήσουν τις αρχές.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share