Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τρόμος στη Θεσσαλονίκη: Αμερικανός πολίτης βρέθηκε νεκρός σε γνωστό ξενοδοχείο - Όσα εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. (photo)

Τα πρώτα στοιχεία πίσω από τον θάνατό του

12 Φεβρουαρίου 2023 15:05
Τρόμος στη Θεσσαλονίκη: Αμερικανός πολίτης βρέθηκε νεκρός σε γνωστό ξενοδοχείο - Όσα εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. (photo)
Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρός σε γνωστό ξενοδοχείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε ένας άνδρας, υπήκοος ΗΠΑ, το μεσημέρι της Κυριακής (12/2).

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο εν λόγω άνδρας εντοπίστηκε απαγχονισμένος και από την πρώτη στιγμή αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια. Την υπόθεση ανέλαβε το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου.

Νεκρός Αμερικανός πολίτης στη Θεσσαλονίκη

Οικογενειακή τραγωδία στην Καλαμπάκα: Μέσα σε λίγες ημέρες πέθαναν μητέρα, πατέρας και γιος

Οικογενειακή τραγωδία συνέβη στην Καλαμπάκα, έχοντας βυθίσει στο πένθος ολόκληρη την τοπική κοινωνία. Μέσα σε λίγες ημέρες πέθαναν και τα τρία μέλη οικογένειας. Πρώτη έφυγε από τη ζωή η 85χρονη μητέρα, η οποία κηδεύτηκε στις 19 Ιανουαρίου, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, tameteora.gr.

Στις 26 Ιανουαρίου πέθανε ο σύζυγός της, η κηδεία του οποίου έγινε στις 27 Ιανουαρίου, ενώ την περασμένη Πέμπτη απεβίωσε και ο 54χρονος γιος τους, Κωνσταντίνος. Επίσης, την τελευταία του πνοή άφησε ένας 29χρονος εντός του ΣΕΠ Νέο Ικόνιο στο Κερατσίνι.

«Βουβός» πόνος στον Βόλο: Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο 19χρονη - «Λύγισαν» μέχρι και οι γιατροί στο νοσοκομείο

Την τελευταία της πνοή στο Νοσοκομείο του Βόλου άφησε μια 19χρονη κοπέλα. Μεταφέρθηκε τις τελευταίες 2 εβδομάδες στο Νοσοκομείο καθώς καμία παροχή βοήθειας στο σπίτι από τους δικούς της ανθρώπους δεν ηταν δυνατή.

Στην παθολογική κλινική κάθε μέρα το κλίμα ήταν βαρύ καθώς το “τέλος” για την 19χρονη που εμφάνισε αρχικά καρκίνο στο στομάχι, ο οποίος προκάλεσε στη συνέχεια γενικευμένες μεταστάσεις, ηταν προδιαγεγραμμένο. Η 19χρονη ήταν παιδί πολύτεκνης οικογένειας.

Η Μαρία Μητράκα σπούδαζε Κοινωνική Εργασία στην Κομοτηνή από το 2021. Παιδί πολύτεκνης οικογένειας, το τρίτο στη σειρά με μοναδική ωριμότητα και ήθος. Ο δάσκαλός της στο σχολείο κ. Φασουλίδης την “αποχαιρετά” συντετριμμένος: “Γλυκό μου κορίτσι… Μαρία μου αγαπημένη… Έτσι θα σε θυμάμαι πάντοτε…

Δείτε επίσης: Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρό 8χρονο αγοράκι - «Καλό ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων» (photo)

Με το χαμόγελο και την καλή σου την καρδιά….Τρία χρόνια μαζί δημιουργήσαμε μια στενή σχέση δασκάλου και μαθήτριας που δεν θα την ξεχάσω ποτέ!Τι να πρωτοπώ για σένα…Το ήθος σου, η ευγένειά σου, η καλοσύνη σου, η φιλομάθειά σου , ο αγώνας σου για την επιτυχία σου στις πανελλαδικές εξετάσεις…Αξίζεις πολλά…

Ο Παράδεισος είναι δικός σου…Θα είσαι για πάντα στο μυαλό και στην καρδιά μου…. Κλαίω μόνο γιατί δεν μπόρεσα να σε αγκαλιάσω πριν φύγεις για το δικό σου ταξίδι ….Θα σε αγαπάμε πάντα…. Καλή ανάπαυση ψυχή μου…”

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share