Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Καιρική «σκοτούρα» από τον Γιάννη Καλλιάνο: «Μικροδιαταραχή φέρνει βροχές από...»

Πού θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή

11 Φεβρουαρίου 2023 10:31
Καιρική «σκοτούρα» από τον Γιάννη Καλλιάνο: «Μικροδιαταραχή φέρνει βροχές από...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαμηλές θερμοκρασίες νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ, που δημιουργούν ισχυρό παγετό και δυσμενείς συνθήκες, καθώς επίσης και βοριάδες στα πελάγη, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού τις ημέρες που διανύουμε, σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο.

Ο γνωστός μετεωρολόγος επεσήμανε στο δελτίο καιρού του Mega πως μια μικροδιαταραχή «εισβάλλει» από τη Δευτέρα (13/2) στη χώρα και θα φέρει βροχές σε συγκεκριμένα σημεία της Ελλάδας, τα οποία και μπορείτε να ανακαλύψετε στο βίντεο που ακολουθεί. Παράλληλα, θυμίζουμε και την πρόβλεψη της Χριστίνας Σούζη για τον καιρό του επόμενου διαστήματος.

«Επαγρύπνηση» από τον Σάκη Αρναούτογλου: «Προσοχή στο φαινόμενο της πάχνης μέχρι...»

Καιρός: Για την εμφάνιση του φαινομένου της πάχνης τα επόμενα 24ωρα στη χώρα μας, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών το πρωί, προειδοποιεί ο Σάκης Αρναούτογλου.

Ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ δίνει όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες και για τις τοπικές χιονοπτώσεις που θα σημειωθούν το Σάββατο, όσο και -κυρίως- την ερχόμενη Δευτέρα (13/2).

Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου στο βίντεο. Τι λέει για την προοπτική αρκετών ημερών μπροστά; Θα έχουμε ξανά ψυχρή εισβολή; Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου στο βίντεο. Τι λέει για την προοπτική αρκετών ημερών μπροστά; Θα έχουμε ξανά ψυχρή εισβολή;

"Τελευταία πράξη" από τον Τάσο Αρνιακό - "Από τις 20 Φεβρουαρίου αναμένεται..."

Για την υποχώρηση της κακοκαιρίας Barbara έκανε λόγο το πρωί της Παρασκευής (10/2) στην ημερήσια πρόγνωση του καιρού στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" ο Τάσος Αρνιακός. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη από τα Μερομήνια.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο σήμερα είναι η "τελευταία πράξη" για την κακοκαιρία που ταλαιπωρεί την χώρα από την Κυριακή. Ωστόσο, από 20 Φεβρουαρίου αναμένεται να δούμε την εμφάνιση νέων πρόμοιων φαινομένων και δεν αποκλείεται να γιορτάσουμε την Καθαρά Δευτέρα με χιόνια.

Η αναλυτική πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού

"Τσουχτερό" σαββατοκύριακο από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη - Ισχυρή προειδοποίηση για τις επόμενες ημέρες

Με την πολύ ισχυρή κακοκαιρία να εξασθενεί σιγά σιγά, το χειμωνιάτικο όμως καιρικό μοτίβο να επιμένει, αναμένεται να κυλήσουν οι επόμενες ημέρες σύμφωνα με την πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη. Ο μετεωρολόγος εφιστά την προσοχή στον παγετό! Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη για τα Μερομήνια.

Η αναλυτική πρόγνωση από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share