Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συνελήφθη ο παλιός πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Γιώργος Μπατατούδης - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Τρεχάματα για τον πρώην ισχυρό άνδρα του «Δικεφάλου του Βορρά»

10 Φεβρουαρίου 2023 17:15
Συνελήφθη ο παλιός πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Γιώργος Μπατατούδης - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει
Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

ΠΑΟΚ: Ο παλιός πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Γιώργος Μπατατούδης συνελήφθη στην Αθήνα, μετά από αναζήτηση των αρχών, καθώς υπήρχε διεθνές ένταλμα σύλληψης εναντίον του, για μία σειρά από οφειλές.

Σε βάρος του Μπατατούδη εκκρεμούσε κάθειρξη 11 ετών για παράβαση του νόμου περί επιταγών και φορολογίας, αλλά και για χρέη προς το Δημόσιο.

Άλλοτε βασικός μέτοχος των ΕΡΓΑΣ και Intersat, ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΛ και επί μία 7ετία (1997-2004) μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, είχε καταδικαστεί με δεκαετή ποινή φυλάκισης χωρίς αναστολή, για υπεξαίρεση 7,3 εκατομμυρίων ευρώ, από τις εταιρείες του.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο Μπατατούδης είχε συλληφθεί στο παρελθόν και στη Λιβύη, όπου και είχε καταφύγει μετά από καταδικαστική απόφαση εναντίον του από το Τριµελές Εφετείο Κακουργηµάτων Θεσσαλονίκης το 2008.

Γιώργος Μπατατούδης
Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI

Πέθανε ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ Μίροσλαβ Μπλάζεβιτς (photo)

Θρήνος στο κροατικό ποδόσφαιρο. Πέθανε ο Μίροσλαβ Μπλάζεβιτς σε ηλικία 88 ετών. Έδινε μάχη με τον καρκίνο το τελευταίο διάστημα, αλλά δεν κατάφερε να την κερδίσει. Επίσης, πένθος βυθίστηκε ο ερασιτεχνικός αθλητισμός στη Θεσσαλονίκη, καθώς ο 21χρονος καλαθοσφαιριστής Βασίλης Χριστοδούλου έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Ο Μίροσλαβ Μπλάζεβιτς ήταν ο προπονητής που οδήγησε την ομάδα της Κροατίας στην τρίτη θέση του Μουντιάλ του 1998 στη Γαλλία. Ήταν γνώριμος και στον ποδοσφαιρικό κόσμο της Ελλάδας καθώς είχε περάσει από τον πάγκο του ΠΑΟΚ τη σεζόν 1991- 1992.

Τότε, ο Δικέφαλος του Βορρά είχε φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου (έχασε το τρόπαιο από τον Ολυμπιακό). Η τελευταία ομάδα της προπονητικής του καριέρας ήταν η Ζαντάρ τη σεζόν 2014-2015. Έχει επίσης κατακτήσει τίτλους με τις Ντίναμο Ζάγκρεμπ, Σιόν και Γκρασχόπερς, ενώ πέρα από την Κροατία έχει κοουτσάρει το Ιράν και τη Βοσνία.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share