Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γυναίκα φαρμακοποιός πάλεψε με ληστή και τον έτρεψε σε φυγή

Στιγμές τρόμου!

10 Φεβρουαρίου 2023 13:15
Γυναίκα φαρμακοποιός πάλεψε με ληστή και τον έτρεψε σε φυγή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σκηνές από ταινία δράσης του Χόλιγουντ εκτυλίχθηκαν λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ της Τετάρτης (8/2) σε φαρμακείο επί της οδού Θεσσαλονίκης στα Πετράλωνα, κατά την απόπειρα ένοπλης ληστείας.

Ένας άνδρας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, κρατώντας πιστόλι, εισέβαλε στο φαρμακείο όπου εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν μέσα τουλάχιστον δύο γυναίκες υπάλληλοι. Η μία απ’ αυτές όχι μόνο δεν φοβήθηκε στη θέα του ληστή, αλλά όρμηξε πάνω του επιχειρώντας να την αιφνιδιάσει με την αντίσταση που προέβαλε και να τον τρέψει σε φυγή. Για λίγα δευτερόλεπτα υπήρξε μάχη σώμα με σώμα, με τον κακοποιό να χτυπάει ακόμα και στο κεφάλι τη γυναίκα φαρμακοποιό, αλλά τελικά να φεύγει κακήν κακώς από το χώρο.

Λίγα μέτρα μακριά τον περίμενε σε Ι.Χ. αυτοκίνητο συνεργός του, ωστόσο, περίοικοι που αντιλήφθηκαν τι έχει συμβεί ειδοποίησαν την ΕΛ.ΑΣ. και πληρώματα της Άμεσης Δράσης και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έσπευσαν επί τόπου, συλλαμβάνοντας τελικά μετά από λίγη ώρα τους δύο εμπλεκόμενους. Πρόκειται για Έλληνες ηλικίας 40 και 51 ετών οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ποινικό παρελθόν για ανάλογα περιστατικά.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν και ένα όπλο με 7 σφαίρες, το οποίο κατασχέθηκε και εστάλη στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για εξέταση. Την προανάκριση έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. Όσον αφορά τη φαρμακοποιό είναι καλά στην υγεία της, αλλά χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο για πρώτες βοήθειες και εξετάσεις.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share