Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (10/2)

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας!

10 Φεβρουαρίου 2023 07:12
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (10/2)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Παρασκευή 10/2! Tο Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο μέσα από την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega».

Παράλληλα, οι εξελίξεις στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη είναι καταιγιστικές, με τον ηθοποιό να βλέπει να του επιβάλλεται ποινή οκτώ ετών κάθειρξης, αλλά με αναστολή.

Κτηνωδία στον Κεραμεικό: Αυτός είναι ο 33χρονος που σκότωνε γάτες (photo)

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ο δράστης που βασάνιζε και σκότωνε συστηματικά γάτες στην περιοχή του Κολωνού. ενώ κάμερα τον είχε καταγράψει να κακοποιεί γάτα και στον Κεραμεικό.

Πρόκειται για έναν 33χρονο που έχει κατηγορηθεί και στο παρελθόν για κακοποίηση ζώου.

Μάλιστα υπάρχουν καταγγελίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη δράση του καθώς και υλικό από κάμερα ασφαλείας που φαίνεται να σκοτώνει μια γάτα με τα χέρια του.

Ο 33χρονος τελικά συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης και αφού υποβλήθηκε άλλη μια μήνυση εις βάρος του.

33χρονος που σκοτώνει γάτες στον Κεραμεικό

Αυτή τη φόρα μάλιστα η Αστυνομία εντόπισε και ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο όπου φαίνεται ότι βασάνιζε τα άτυχα ζώα.

Εκεί βρέθηκαν τουλάχιστον 5 νεκρές γάτες.

Ο 33χρονος οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Παρασκευή.

Η σύλληψη του 33χρονου έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (8-2-2023) όταν εντοπίστηκε από 43χρονη να κακοποιεί μια γάτα. Συγκεκριμένα όπως κατήγγειλε η γυναίκα είδε τον 33χρονο να χτυπά με μια πέτρα τη γάτα και στη συνέχεια κινήθηκε απειλητικά εναντίον της κρατώντας πάλι μια πέτρα.

Η 43χρονη απομακρύνθηκε από το σημείο και πήγε άμεσα στο ΑΤ Κολωνού όπου υπέβαλε μήνυση κατά 33χρονου.

Η αστυνομία εντόπισε άμεσα τον δράστη και οδηγήθηκε στο ΑΤ και συνελήφθη. Μάλιστα διαπιστώθηκε ότι στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί και για άλλες παρόμοιες πράξεις κακοποίησης ζώων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα και πήρες προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή. Η έρευνα για τη συμμετοχή τους σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις συνεχίζεται.

Σοκ στο Ρέθυμνο: Μανιακός άνδρας βγαίνει στον δρόμο και πυροβολεί με αεροβόλο γάτες

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία του Ρεθύμνου για άνδρα που βγαίνει στους δρόμους της πόλης και πυροβολεί γάτες. Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί δύο γατάκια τραυματισμένα.

Δείτε επίσης: Φρίκη στο Ηράκλειο: Πρόστιμο 250.000 ευρώ σε 59χρονο που πέταξε γατάκια σε κάδο απορριμμάτων (Video)

Οι γάτες σύμφωνα με το cretapost.gr φέρουν τραύματα από αεροβόλο όπλο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες το πρώτο γατάκι, η ιδιοκτήτρια του το εντόπισε χτυπημένο στις 28 Αυγούστου και αμέσως το μετέφερε στον κτηνίατρο ενώ ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου.

Λίγα μόλις 24ωρα αργότερα, μία ακόμη αδέσποτη γάτα εντοπίστηκε στο κέντρο του Ρεθύμνου τραυματισμένη και πάλι από αεροβόλο όπλο.

Σοκ στο Ρέθυμνο: Μανιακός άνδρας βγαίνει στον δρόμο και πυροβολεί με αεροβόλο γάτες

Οι αστυνομικοί του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Ρεθύμνου που χειρίζονται την υπόθεση συλλέγουν πληροφορίες αλλά και βίντεο ώστε να μπορέσουν να βρουν στοιχεία τα οποία θα τους οδηγήσουν στην ταυτότητα του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share