Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Άκης Τσοχατζόπουλος: Χαμός με την τρίτη διαθήκη - «Θα ακολουθήσει πολιτικός πάταγος!» (Video)

Αναμένεται να κάνει πολλές αποκαλύψεις

9 Φεβρουαρίου 2023 14:58
Άκης Τσοχατζόπουλος: Χαμός με την τρίτη διαθήκη - «Θα ακολουθήσει πολιτικός πάταγος!» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανοίγει σήμερα, Πέμπτη, η τρίτη διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου, μία διαθήκη που αναμένεται να προκαλέσει συζητήσεις και αναταράξεις στο πολιτικό σκηνικό. Πρόκειται για μία πολυσέλιδη διαθήκη, περίπου 25 σελίδων, στις οποίες αποτυπώνονται οι τελευταίες σκέψεις του Άκη Τσοχατζόπουλου. Ενώ, πριν λίγο διάστημα είχαν λεηλάτησει το σπίτι του στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

«Έχει αρκετά θέματα που θα επηρεάσουν και θα προκαλέσουν μεγάλες συζητήσεις. Θα ακολουθήσει πολιτικός πάταγος», δήλωσε ο δικηγόρος Νίκος Αλεξανδρής μιλώντας στο Mega και την εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη.

Σημειώνεται πως οι αποκαλύψεις της τρίτης διαθήκης του πολιτικού αναμένονται συνταρακτικές, καθώς στο περιεχόμενό της κατονομάζονται και «φωτογραφίζονται» πρόσωπα.

Η τρίτη διαθήκη συνοδεύεται από ένα μεγάλο οπτικοακουστικό υλικό, καθώς και επιστολές που είχε ανταλλάξει ο πολιτικός, ενώ μέσα από τη διαθήκη καταγγέλλονται αρκετά αδικήματα, τόσο οικονομικά όσο και ποινικά.

«Δεν έχουμε δει ακόμα την 3η διαθήκη, γιατί δεν έχει κατατεθεί ακόμα. Μόνο από τις πληροφορίες και από αυτά που ξέρουμε. Θα κατατεθεί την επόμενη εβδομάδα» ανέφερε ο κ. Αλεξανδρής. «Εκείνο το οποίο αναμένεται να περιέχει η συγκεκριμένη διαθήκη του, που είναι και η τελευταία του, είναι η αναφορά σε συγκεκριμένα πρόσωπα, και κυρίως όμως η αναφορά σε συγκεκριμένες ενέργειες που έχουν γίνει», πρόσθεσε.

«Το λέω αυτό γιατί, παράλληλα με την διαθήκη, μου έχει παραχωρηθεί και ένα ιστορικό ηχητικών και οπτικών μηνυμάτων και συζητήσεων και στιγμιοτύπων, τα οποία μου έχουν παραδοθεί μαζί με συγκεκριμένες επιστολές, με ρητή εντολή ότι «εάν και εφόσον αμφισβητηθούν αυτά που γράφονται στη διαθήκη, να τα δημοσιοποιήσω με τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία.

Εκείνο το οποίο έχω πει από τις προηγούμενες φορές είναι ότι ο εκλιπών υποστήριζε σθεναρά ότι ο ίδιος φορτώθηκε αμαρτίες τρίτων προσώπων οι οποίοι προέρχονται από πολλούς κύκλους και όχι μόνο της πολιτικής. Επίσης θυμίζω ότι το αρχείο του είχε γίνει στόχος κλοπής πολλές φορές. Οταν βγήκε από την φυλακή και σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό κατάφερε να ανακτήσει αρχείο αυτό. Μέσα εκεί είναι οι αποδείξεις των όσων υποστήριζε και θα αλλάξει ένα μεγάλο κομμάτι της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας», συμπλήρωσε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share