Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θρίλερ σε ΑΤΜ: Πάτησε ΑΥΤΟ το κουμπί για ανάληψη και έχασε 10.000 ευρώ!

Χαμός στην Κοζάνη!

9 Φεβρουαρίου 2023 13:09
Θρίλερ σε ΑΤΜ: Πάτησε ΑΥΤΟ το κουμπί για ανάληψη και έχασε 10.000 ευρώ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

ATM: Τραβάει τα μαλλιά της μια ηλικιωμένη από την περιοχή των Σερβίων στην Κοζάνη, από την στιγμή που αντιλήφθηκε ότι είχε πέσει θύμα της γνωστής πλέον απάτης με τα τροχαία και μάλιστα πήγε να κάνει... ανάληψη από την τράπεζα για να πληρώσει τους άγνωστους απατεώνες!

Η άτυχη γυναίκα δέχθηκε τηλεφώνημα από μια άγνωστη, η οποία της συστήθηκε ως γιατρός και της ανήγγειλε πως η κόρη της είχε ατύχημα και ότι απαιτούνται 23.000 ευρώ για την άμεση νοσηλεία της. Σε κατάσταση πανικού εκείνη, δεν φαντάστηκε ότι είχε να κάνει με απατεώνισσα και της είπε ότι είχε στην τράπεζα μόνο 10.000 ευρώ.

Θρίλερ σε ΑΤΜ: Πάτησε ΑΥΤΟ το κουμπί για ανάληψη και έχασε 10.000 ευρώ!

Η «μαϊμού» γιατρός δέχθηκε και της έκλεισε ραντεβού με έναν συνεργό της, για να του παραδώσει τα χρήματα. Πράγματι, η ηλικιωμένη πήγε στην τράπεζα και «σήκωσε» τα 10.000 ευρώ από το λογαριασμό της, τα οποία στη συνέχεια παρέδωσε σε αγνώστους, τους οποίους συνάντησε έξω από την εκκλησία της Αγίας Κυριακής στο κέντρο των Σερβίων.

Η απάτη αποκαλύφθηκε αρκετά αργότερα, όταν η κόρη της επικοινώνησε μαζί της και της είπε ότι δεν είχε πάθει ατύχημα. Έτσι, η ηλικιωμένη υπέβαλε καταγγελία στην τοπική Αστυνομία, που έχει ξεκινήσει προανάκριση για να ταυτοποιήσει τα μέλη του κυκλώματος των απατεώνων.

TAGS
 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share