Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Συναγερμός στην Εύβοια: Ηλικιωμένος δεν έχει δώσει σημεία ζωής μετά τις χιονοπτώσεις!

Αγωνία για την κατάστασή του

8 Φεβρουαρίου 2023 23:55
Συναγερμός στην Εύβοια: Ηλικιωμένος δεν έχει δώσει σημεία ζωής μετά τις χιονοπτώσεις!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός επικρατεί στην Εύβοια και, συγκεκριμένα, στον οικισμό Παρθένι του Δήμου Κύμης Αλιβερίου για τον εντοπισμό ενός 90χρονου, που εξαφανίστηκε τη Δευτέρα (6/2), με τις έρευνες να είναι σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με το evima.gr, ο αγνοούμενος, είχε πάει σε ένα γειτονικό σπίτι ενός φίλου του και από τότε δεν έχει επικοινωνήσει με τους οικείους του. Στις έρευνες που ξεκίνησαν σήμερα, παίρνουν μέρος η Αστυνομία και η εθελοντική Ομάδα Διάσωσης Εύβοιας SAR 312.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η κόρη του 90χρονου πήγε χθες στο σπίτι του για να του αφήσει φαγητό και δεν τον βρήκε εκεί, αμέσως ειδοποίησε τις Αρχές.

Εξαφάνιση στο Παρθένι

Σημειώνεται πως το Παρθένι είναι ένα από τα χωριά του δήμου Κύμης Αλιβερίου που έχουν πληγεί από την κακοκαιρία Μπάρμπαρα, καθώς το χιόνι φτάνει τους 60 πόντους.

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Πούλμαν με 40 επιβάτες εγκλωβίστηκε στο καταφύγιο της Δίρφυος

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Ισχυρές χιονοπτώσεις πλήττουν αυτή την ώρα το Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων. Πυκνό χιόνι πέφτει αυτή την ώρα σε όλα τα χωριά του Δήμου με τα μηχανήματα της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου να προσπαθούν να κρατήσουν τους δρόμους ανοιχτούς.

Δείτε επίσης: Διαρκής συναγερμός για τον καιρό από τον Γιάννη Καλλιάνο: «Με πολύ εντυπωσιακό κι γρήγορο τρόπο…»

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr πούλμαν με 40 επιβάτες έφτασε στο καταφύγιο της Δίρφυς με αποτέλεσμα το πούλμαν ακινητοποιηθεί λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και οι 40 επιβάτες αυτή τη στιγμή επιστρέφουν με τα πόδια στην Στενή.

Την ίδια ώρα τα έντονα καιρικά φαινόμενα με σφοδρής χιονοπτώσεις πλήττουν την κεντρική βόρεια και νότια Εύβοια χωρίς να έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής ιδιαίτερα προβλήματα.

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Πούλμαν με 40 επιβάτες εγκλωβίστηκε στο καταφύγιο της Δίρφυς

Στην κοινότητα Σέτας τα ξημερώματα της Κυριακής υπήρξε ολιγωρεί διακοπή ρεύματος η οποία αποκαταστάθηκε γρήγορα. Στο σημείο βρίσκονται σε επιφυλακή συνέχεια του ΔΕΔΔΗΕ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share