Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023

Αθώος ο Πέτρος Φιλιππίδης για τον βιασμό - Ένοχος για τις απόπειρες

Η απόφαση του δικαστηρίου

8 Φεβρουαρίου 2023 16:48
Αθώος ο Πέτρος Φιλιππίδης για τον βιασμό - Ένοχος για τις απόπειρες
(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ομόφωνα αθώος λόγω αμφιβολιών κρίθηκε για τον βιασμό κατ’ εξακολούθηση σε βάρος μια ηθοποιού το 2008 ο Πέτρος Φιλιππίδης, ενώ το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον έκρινε ένοχο ομόφωνα για δυο απόπειρες βιασμού το 2010 και το 2014.

Αθώος ο Πέτρος Φιλιππίδης για τον βιασμό - Ένοχος για τις απόπειρες
(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

«Παρακάλεσαν να τον πάρουν ως...» - Αποκάλυψη «βόμβα» Γιώργου Λιάγκα για τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη

Σε μία αποκάλυψη «βόμβα» προχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας για τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη, την ίδια ώρα που αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον ηθοποιό καθώς στις 14.00 θα κριθεί αν είναι αθώος ή ένοχος για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.

«Το τι έχει ακουστεί για τον γιο μου, που δούλεψε γκαρσόνι… Τι του έλεγαν! Από αυτά που έβγαζε, μου έστελνε κι εμένα 10 ευρώ για να φάω. Ξέρετε τι είναι φυλακή; Δεν είναι αυτό που βλέπετε στην τηλεόραση. Είναι σκληρό, στη φυλακή σταματά το μυαλό σου, η καρδιά σου, η ζωή σου. Βλέπεις μπροστά σου το τέλος» είχε πει στην απολογία του ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη

«Στην Ελλάδα είμαστε ακραίοι άνθρωποι. Και δεν καταστρέφουμε καμιά φορά αθώους, άντε να καταστρέψουμε τον ένοχο. Δεν είναι σωφρονισμός η φυλακή, μην τρελαθούμε. Το παιδί του, η οικογένειά του τι φταίει; Από πότε υπάρχει η έννοια της συνευθύνης; Εδώ δεν καταλαβαίνω γιατί το παιδί του Φιλιππίδη, που από ό,τι μαθαίνω είναι και καλός ηθοποιός, αποκλείστηκε από όλες τις παραστάσεις.

Αποκάλυψη «βόμβα» Γιώργου Λιάγκα για τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη

Αν αποδειχθεί ότι ο Φιλιππίδης είναι αθώος, ακόμα χειρότερα. Αν είναι ένοχος, τι φταίει ο γιος του; Έφτασε -και το αποκαλύπτω σήμερα- πολύ γνωστός άνθρωπος του θεάτρου να παρακαλέσει ένα δίδυμο ιδιοκτητών ενός από τα πιο γνωστά μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας και τον πήραν γκαρσόνι. Στην αρχή δούλευε ως ηθοποιός, μετά τον κόψανε» είπε ο Γιώργος Λιάγκας μετά την προβολή του βίντεο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share