Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θρήνος στον πολιτικό κόσμο: Πέθανε στα 57 του χρόνια ο βουλευτής της ΝΔ, Μανούσος Βολουδάκης

Ανείπωτη θλίψη!

8 Φεβρουαρίου 2023 12:40
Θρήνος στον πολιτικό κόσμο: Πέθανε στα 57 του χρόνια ο βουλευτής της ΝΔ, Μανούσος Βολουδάκης
EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πέθανε ο βουλευτής Χανίων της ΝΔ, Μανούσος Βολουδάκης. Παράλληλα, στην θλίψη βυθίστηκε και ο χώρος του αθλητισμού με τον θάνατο του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ Μίροσλαβ Μπλάζεβιτς (photo)

Ποιος είναι ο Μανούσος Βολουδάκης

Ο Μανούσος Γ. Βολουδάκης, γεννημένος τον Δεκέμβριο του 1966, οικονομολόγος, εκλέχθηκε πρώτη φορά βουλευτής Χανίων με τη ΝΔ το 2007. Επανεξελέγη στις διπλές εκλογές του 2012, καθώς και τον Ιούλιο του 2019. Διετέλεσε Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης από τον Ιούνιο του 2012 έως και τον Ιούνιο του 2013. Την περίοδο 2005-2006 διετέλεσε Γενικός Γραμματέας Εμπορίου στο Υπουργείο Ανάπτυξης.

Πριν πολιτευθεί, σταδιοδρόμησε στον ιδιωτικό τομέα, διαδοχικά στις εταιρείες RUSVAR HOLDINGS B.V, (1993-1996) του Ομίλου Motor Oil, στην Ποτοποιία Μεταξά Α.Ε. (1996-1997) και στην ΕΛΒΑΛ Α.Ε. (1997-2004), όπου διετέλεσε Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής. Έχει ακόμη εργαστεί ως σύμβουλος επιχειρήσεων, ενώ το διάστημα από τον Οκτώβριο του 2015 έως τον Ιούνιο του 2019, εργάστηκε ξανά στον ιδιωτικό τομέα, αναλαμβάνοντας τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας International Trade S.A., του Ομίλου ΒΙΟΧΑΛΚΟ, με έδρα τις Βρυξέλλες.

Έχει πτυχίο Οικονομικών Επιστημών από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακό τίτλο (Master’s) στην Πολιτική Οικονομία από το Πανεπιστήμιο του Έσσεξ της Αγγλίας. Μιλά αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά. Είναι παντρεμένος με την δικηγόρο Σέβη Αμανατίδου και πατέρας τριών παιδιών, του Γιώργου, του Σήφη, και της Δάφνης.

Μανούσος Βολουδάκης
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Ανείπωτη θλίψη: Πέθανε ξαφνικά ο 21χρονος μπασκετμπολίστας Βασίλης Χριστοδούλου (video)

Στο πένθος βυθίστηκε ο ερασιτεχνικός αθλητισμός στη Θεσσαλονίκη, καθώς ο 21χρονος καλαθοσφαιριστής Βασίλης Χριστοδούλου έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο Βασίλης Χριστοδούλου αγωνιζόταν ως καλαθοσφαιριστής στην ομάδα της Θεσσαλονίκης "Ιππότες Χαριλάου". Ο 21χρονος πέθανε από ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του.

"Μετά τον ξαφνικό χαμό του Βασίλη Χριστοδούλου, όλα περνάνε σε δεύτερη μοίρα…προς το παρόν δε θα ενημερώνεται η σελίδα της ομάδας…" αναφέρει στη λιτή ανακοίνωση ο σύλλογος που αγωνιζόταν ο νεαρός καλαθοσφαιριστής. Παράλληλα, πέθανε η Στέλλα Βλαχογιάννη.

Με ανάρτησή της στο Facebook η ΕΣΚΑ τον αποχαιρέτησε γράφοντας:

«Μια τραγική είδηση που θλίβει βαθιά όλον τον κόσμο και μια απώλεια για τον ελληνικό αθλητισμό και το μπάσκετ.Ο αθλητής της ομάδας ΑΣ Ιππότες Χαριλάου Βασίλης Χριστοδούλου, έφυγε ξαφνικά από την ζωή σε ηλικία 21 ετών.

Η θλίψη είναι τεράστια και μπροστά στον χαμό ενός τόσο νέου παιδιού δεν χωράνε λόγια.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Καλό ταξίδι…»

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share