Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Τα χέρια του πατέρα μου ήταν γεμάτα αίμα» - Η ανατριχιαστική ιστορία του Δημήτρη Καμπουράκη με αφορμή τον σεισμό στην Τουρκία (Video)

«Εγώ έτρεξα καταπάνω στον πατέρα μου και του λέω ρε...»

8 Φεβρουαρίου 2023 12:07
«Τα χέρια του πατέρα μου ήταν γεμάτα αίμα» - Η ανατριχιαστική ιστορία του Δημήτρη Καμπουράκη με αφορμή τον σεισμό στην Τουρκία (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια συγκλονιστική ιστορία θυμήθηκε και αφηγήθηκε στον αέρα της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος» ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης, με αφορμή τις τραγικές εικόνες που βλέπουμε μετά τον σεισμό στην Τουρκία και τη Συρία. Παράλληλα, διαβάστε εδώ για την πιο συγκινητική του στιγμή στην τηλεόραση.

«Ήμουν στα Χανιά, πρέπει να ήμουν πρώτη Γυμνασίου. Ήμασταν στο φροντιστήριο Αγγλικών. Βγαίνοντας από το φροντιστήριο βλέπουμε τον κόσμο μαζεμένο και φάρους. Πάμε και εμείς πιτσιρίκια.

Τι είχε γίνει, κατεδαφιζόταν μια πολυκατοικία, παλιό σπίτι και φτιάχνανε καινούριο. Ένας τύπος έφυγε και χτυπάει δίπλα ένα μαγαζάκι που ήταν λίγο σαθρό και πέφτει ο τοίχος και τους πλακώνει.

Τρέχουμε εμείς και βλέπουμε την Πυροσβεστική και κόσμο και ένα σωρό ερείπια και βλέπω πάνω στα ερείπια τον πατέρα μου ο οποίος εκείνη την ώρα, είχανε πάει και σηκώνανε και βρήκανε ένα παιδάκι πλακωμένο.

Το αρπάξανε το παιδάκι και το πήγανε στο ασθενοφόρο. Εγώ έτρεξα καταπάνω στον πατέρα μου και του λέω ρε μπαμπά… Ήταν γεμάτος αίματα στα χέρια του, είχε πιάσει το παιδί. Ήταν τόσο φρικαρισμένος... δεν μπορώ να θυμηθώ εάν το παιδί ήταν τραυματισμένο ή πεθαμένο. Με το που με βλέπει μου λέει "τα βλέπεις αυτά; Μάθε γράμματα για να μην κάνεις αυτή τη δουλειά"».

Δημήτρης Καμπουράκης: «Ήταν τρομακτικό αυτό που έζησα...» - Η «περιπέτεια» υγείας του δημοσιογράφου και η ενόχλησή του (Video)

Ο Δημήτρης Καμπουράκης απουσίαζε χθες από την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», καθώς αντιμετώπισε ένα θέμα με τη μέση του και αναγκάστηκε να επισκεφτεί το νοσοκομείο.

Σήμερα επέστρεψε στο τηλεοπτικό του πόστο, ωστόσο ο δημοσιογράφος δεν δίστασε να εκφράσει την ενόχλησή του με τα δεκάδες δημοσιεύματα που γράφτηκαν για την επίσκεψή του στο νοσοκομείο.

«Ήταν τρομακτικό αυτό που έζησα...»

«Δεν έγινε τίποτα ρε παιδιά. Μια μέρα πόνεσε η μέση μου. Ήταν τρομακτικό αυτό που έζησα. Έσκυψα να ταΐσω τα γατάκια. Με ενόχλησε αυτό με το Internet… είναι κατάρα. Έγραφαν “Ο Καμπουράκης πήγε στο νοσοκομείο”.

Με πήραν το πρωί φίλοι, το μεσημέρι με ξαναπήραν και μου έλεγαν ότι είδαμε ότι πήγες στο νοσοκομείο. Ένας το γράφει, 100 κάνουν copy paste. Α να χαθούν πια! Έχουμε φίλους, συγγενείς» τόνισε ο Δημήτρης Καμπουράκης.

Στη συνέχεια, η Μαριάννα Γεωργαντή εισέβαλε στο πλατό με μπλούζα που απεικόνιζε τον ίδιο και έγραφε «Δημήτρη γήρνα πίσο ή έστο τηλεφόνα».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share