Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024

Συναγερμός στην Αθήνα - Κλειστοί 3 σταθμοί του μετρό

Τι συμβαίνει;

7 Φεβρουαρίου 2023 16:10
Συναγερμός στην Αθήνα - Κλειστοί 3 σταθμοί του μετρό
(EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εκλεισαν τρεις σταθμοί της γραμμής 2 του Μετρό, εξαιτίας προβλημάτων στη σηματοδότηση. Συμφωνα με την ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ, πρόκειται για τους σταθμούς Ανθούπολη, Περιστέρι και Αγ. Αντώνιο. Η κυκλοφορία διεξάγεται προσωρινά στο τμήμα Ελληνικό - Σεπόλια. Με την ευκαιρία, δείτε το περιστατικό με την κρυφή κάμερα στο μετρό.

Συνεργεία της ΣΤΑΣΥ βρίσκονται επί τόπου για την αποκατάσταση του προβλήματος.

Συναγερμός στην Αθήνα - Κλειστοί 3 σταθμοί του μετρό
(EUROKINISSI)

Ώρα μηδέν για τα εισιτήρια του μετρό - «Θα μπαίνει δωρεάν ο κόσμος...» (Video)

Ξέμειναν από χάρτινα εισιτήρια στο Μετρό, ενώ για ελεύθερη είσοδο στους σταθμούς και ανοιχτές πύλες κάνει λόγο ο πρόεδρος της ΣΕΛΜΑ, Σ. Ρεβύθης! Την ίδια ώρα, έκτακτες αλλαγές έρχονται στα εισιτήρια Μετρό, Τραμ και λεωφορείων.

Η ΣΤΑΣΥ το αρνείται ωστόσο ο πρόεδρος των εργαζομένων Σπύρος Ρεβύθης επιμένει ότι το πρόβλημα είναι υπαρκτό και όπως υποστήριξε στην ΕΡΤ ότι «χρειάστηκε να αναστατώσουν όλο τον κόσμο, να βγάλουμε δελτία τύπου προκειμένου η ΣΤΑΣΥ χθες, 24 Ιανουαρίου, να παραγγείλει εισιτήρια και να βγάλει και την ανάληψη υποχρέωσης μεταφοράς τους από το εξωτερικό».

Μιλώντας στις «Συνδέσεις» ο εκπρόσωπος των εργαζομένων λειτουργίας του Μετρό Αθηνών ανέφερε ότι οι εργαζόμενοι στη ΣΤΑΣΥ είχαν ενημερώσει την εταιρεία από το καλοκαίρι ότι τελειώνουν τα αποθέματα εισιτηρίων.

«Δουλεύουμε με ρετάλια - Χαλάνε τα μηχανήματα»

«Έπρεπε αυτά τα εισιτήρια να έχουν έρθει από το καλοκαίρι. Παρόλα αυτά φτάσαμε αυτή τη στιγμή να δουλεύουμε με ρετάλια. Έχουν τελειώσει τα ρολά χαρτιών και έχουν φέρει κάτι που βγάζουν προβλήματα» επισήμανε.

Ο εκπρόσωπος της ΣΕΛΜΑ μιλώντας στη δημοσιογράφο της ΕΡΤ, Μαίρη Σκανδάλη αναρωτήθηκε γιατί χρειάστηκε το σωματείο να ξεσηκώσει όλο τον κόσμο προκειμένου η Γενική Διεύθυνση Εταιρικής Υποστήριξης να παραγγείλει εισιτήρια.

«Είχαμε πρόβλημα εισιτηρίων όλο το Σαββατοκύριακο. Δε βγάζανε μειωμένο κόμιστρο για το αεροδρόμιο και με πατέντες που έκαναν έφεραν κάτι ρετάλια από τον ΟΑΣΑ και κάποια εισιτήρια που δεν λειτουργούν σωστά για να μπαλώσουν τις τρύπες» σημείωσε ο κ. Ρεβύθης.

Ο ίδιος προειδοποίησε ότι εάν μέσα στην επόμενη εβδομάδα δεν έρθουν τα εισιτήρια, θα χρειαστεί να ανοιχτούν οι πύλες και να μπαίνει ο κόσμος δωρεάν. Είναι μια απόφαση που πρέπει να πάρει η διοίκηση και το υπουργείο, που όπως είπε τα γνωρίζει όλα.

«Γνωρίζουν την ολιγωρία, τις καθυστερήσεις, ποιοι είναι οι υπεύθυνοι και κάποια στιγμή σε αυτόν τον τόπο πρέπει να αποδοθούν και ευθύνες», ανέφερε ο κ. Ρεβύθης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share