Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Προειδοποίηση Κλέαρχου Μαρουσάκη: Επιφυλακή μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης! Πώς θα κινηθει η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» και που θα χιονίσει τις επόμενες ώρες (Video)

Αναλυτική πρόγνωση του έμπειρου μετεωρολόγου

7 Φεβρουαρίου 2023 09:24
Προειδοποίηση Κλέαρχου Μαρουσάκη: Επιφυλακή μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης! Πώς θα κινηθει η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» και που θα χιονίσει τις επόμενες ώρες (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πού εντοπίζονται οι χιονοπτώσεις το πρωί της Τρίτης και πώς θα εξελιχθούν τις επόμενες ώρες και μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης ανέλυσε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προειδοποιώντας για την εξέλιξη της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα».

Παράλληλα, προβλήματα στην Αττική εξακολουθεί να προκαλεί και σήμερα η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» με αποτέλεσμα αρκετά σχολεία στην Περιφέρεια να παραμένουν και σήμερα κλειστά ενώ τα μαθήματα θα γίνουν με τηλεκπαίδευση.

Σύμφωνα με τον έμπειρο μετεωρολόγο, με πολύ κρύο και τις χιονοπτώσεις να εντοπίζονται κυρίως προς τα ανατολικά και νότια τμήματα της χώρας μας, θα κυλήσει και η σημερινή ημέρα. Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης ξεκαθαρίζει πως απαιτείται να διατηρηθεί η επιφυλακή για χιονοπτώσεις έως το απόγευμα της Τετάρτης.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο την αναλυτική πρόγνωση του καιρού από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη:

Καιρικός «βομβαρδισμός» του Γιάννη Καλλιάνου: «Δεν έχουμε ξεμπερδέψει, έρχονται εξάρσεις με…»

Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» έντυσε στα λευκά την χώρα μας, όπως και ολόκληρη την Αττική, με τον Γιάννη Καλλιάνο να επισημαίνει πως δεν έχουμε τελειώσει ακόμη, αλλά απεναντίας θα υπάρξουν ακόμη εξάρσεις με χιονοπτώσεις.

Σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο και όπως ανέφερε σε νέο του βίντεο, δεν έχουμε… ξεμπερδέψει ακόμη, αλλά αντιθέτως έως και την Πέμπτη (9/2) θα συνεχίσουμε να βλέπουμε έως και στο Λεκανοπέδιο χιονοπτώσεις, αν και δεν πρόκειται να είναι τόσο έντονες, ώστε να προκαλέσουν προβλήματα.

Οι περιοχές που κινδυνεύουν στις επόμενες ώρες

Σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο, οι επτά περιοχές που πρέπει να μείνουν σε επιφυλακή είναι οι εξής:

  • Νότια Χαλκιδική
  • Ανατολική & Νότια Θεσσαλία
  • Σποράδες & Εύβοια
  • Κεντρική & Ανατολική Στερεά
  • Αττική
  • Ανατολική Πελοπόννησος
  • ΒΑ, Κεντρικό & Νότιο Αιγαίο

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share