Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024

Εντυπωσιάζει από ψηλά η χιονισμένη Αθήνα - Στα λευκά «ντύθηκαν» Ακρόπολη, Σύνταγμα, Καλλιμάρμαρο

Μοναδικό θέαμα

6 Φεβρουαρίου 2023 11:54
Εντυπωσιάζει από ψηλά η χιονισμένη Αθήνα - Στα λευκά «ντύθηκαν» Ακρόπολη, Σύνταγμα, Καλλιμάρμαρο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εντυπωσιακές εικόνες με drone κατέγραψε το πρακτορείο Eurokinissi από τη χιονισμένη Αθήνα. Στα λευκά έχουν ντυθεί ο βράχος της Ακρόπολης καθώς και το Καλλιμάρμαρο και το Ζάππειο. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη του Κώστα Λαγουβάρδο

Και η ομάδα Up Stories σε συνεργασία με το Meteo.gr από το πρωί καταγραφεί εκπληκτικές εικόνες από τα βόρεια προάστια και το κέντρο της Αθήνας όπου η Βουλή των Ελλήνων, ο Λυκαβηττός και άλλα αξιοθέατα της πρωτεύουσας είναι χιονισμένα.

Οι χιονοπτώσεις, σύμφωνα με τις προβλέψεις, θα συνεχιστούν και τις επόμενες ώρες στην πρωτεύουσα και θα ενταθούν το απόγευμα και το βράδυ της Δευτέρας.

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Πραγματικοί λεβέντες! Αγέρωχοι στις χαμηλές θερμοκρασίες οι Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς (photos)

Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» έφερε χιόνια σε πολλές περιοχές της Αττικής. Χιόνια έπεσαν ακόμη και στο Σύνταγμα αν και λιγότερα σε σύγκριση με τα βόρεια προάστια, όμως, μία από τις πιο χαρακτηριστικές εικόνες είναι εκείνη με τους Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες παρά το τσουχτερό κρύο οι Εύζωνες στέκουν «αγέρωχοι» στα ειδικά φυλάκιά τους, φορώντας τις βαριές μπλε τσόχινες κάπες τους προκειμένου να προστατευθούν από τις χαμηλές θερμοκρασίες και την παγωνιά.

Αγέρωχοι στις χαμηλές θερμοκρασίες οι Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share