Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Διακοπή κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Πάρνηθος - Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα στην Αττική

Αναλυτικά τι αναφέρει η Τροχαία

5 Φεβρουαρίου 2023 18:08
Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Διακοπή κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Πάρνηθος - Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα στην Αττική
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεγάλα προβλήματα παρατηρούνται στην Αττική λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων από την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» καθώς κεντρικοί οδικοί άξονες του Λεκανοπέδιου και παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει πέσει μεγάλος όγκος χιονιού ήδη σε αρκετούς δρόμους υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας. Συγκεκριμένα σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Τροχαίας Αττικής σημειώθηκε διακοπή της κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Πάρνηθος από το ύψος της ταβέρνας με την επωνυμία «Αρχοντικό» στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάρνηθα.

Παράλληλα, δείτε τι ισχύει για σχολεία, καταστήματα, Δημόσιο, σούπερ μάρκετ και ΜΜΜ στην Αττική.

διακοπή κυκλοφορίας με την κακοκαιρία μπάρμπαρα
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI

Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα στην Αττική από την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»

  • Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από το ύψος του Α/Κ Καλυφτάκη μέχρι τον κόμβο Οινοφύτων. Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από τα διόδια των Αφιδνών μέχρι και τον κόμβο Οινοφύτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.
  • Κλειστή για την κυκλοφορία των οχημάτων η περιφερειακή οδός Πεντέλης – Νέας Μάκρης (Λεωφόρος Διονύσου) από το ύψος του Γ.Σ.Ν.Α. 414 έως την περιοχή προ Ανατολής Νέας Μάκρης.
  • Διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Αναστάσεως στου Παπάγου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ανατολής, προς τον Υμηττό.
  • Διακοπή της κυκλοφορίας στην Οδό Εθνικής Αντιστάσεως στην Καισαριανή από το ύψος της Λεωφόρου Κατεχάκη.
  • Διακοπή της κυκλοφορίας στην επαρχιακή οδό Τατοΐου – Αγ. Μερκουρίου από το ύψος της συμβολής με την οδό Χλόης (βασιλικά κτήματα) στη Βαρυμπόμπη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αγ. Μερκούριο.
  • Διακοπή της κυκλοφορίας στην επαρχιακή οδό Μαλακάσας – Αγ.Μερκουρίου από το ύψος της συμβολής της με την οδό Τυρταίου στις Αφίδνες, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αγ. Μερκούριο.
  • Διακοπή της κυκλοφορίας στη στη Λ. Πάρνηθος, από το ύψος της ταβέρνας «Αρχοντικό» στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάρνηθα.
 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share