Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023

Σοκάρει ο Βασίλης Λεβέντης: «Ήμουν σαν πεθαμένος, είχα δει την κηδεία μου και...»

Η εξομολόγηση για την περιπέτεια της υγείας του

4 Φεβρουαρίου 2023 13:06
Σοκάρει ο Βασίλης Λεβέντης: «Ήμουν σαν πεθαμένος, είχα δει την κηδεία μου και...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την περιπέτεια της υγείας του και το διάστημα που χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μίλησε ο Βασίλης Λεβέντης στην εφημερίδα Secret και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη. Ο ίδιος ανέφερε πως για τρεις μήνες ήταν σαν πεθαμένος αφού δεν είχε τις αισθήσεις του περιγράφοντας όσα πέρναγαν από το μυαλό του ενώ αποκάλυψε πως από την περιπέτεια αυτή είχε απώλεια 60 κιλών.

Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε ο γιος του για τη μάχη που έδωσε στο νοσοκομείο.

Πώς είναι η υγεία σας;

Τώρα είµαι καλά. Έχω κάτι κινητικά προβλήµατα ακόµα. Η ισορροπία µου µερικές φορές κλονίζεται. Έχω χάσει βάρος. Είχα χάσει αρχικά 60 κιλά. Τώρα έχω ξαναπάρει 30 και είµαι γύρω στα 86. Αλλά χρειάζοµαι φυσικοθεραπεία, ώστε να ενισχυθούν τα πόδια στο βάδισµα.

Τι ακριβώς συνέβη;

Ήµουν στην εντατική τρεις µήνες. Μπήκα από τον κορονοϊό και µετά για τρεις µήνες δεν αισθανόµουν τίποτα. Είχα χάσει τις αισθήσεις µου. Ήµουν σαν πεθαµένος.

Σοκ Βασίλη Λεβέντη

Θυµάστε κάτι από την εντατική;

Θυµάµαι µόνο εφιάλτες, αισθανόµουν ότι µε έδεναν, ότι ήµουν φυλακή. Ακόµα και την κηδεία µου είχα δει. Αυτά όλα συνέβαιναν ενώ δεν είχα αισθήσεις, στον ύπνο µου.

Όταν ξυπνήσατε;

Είδα πάνω µου σωληνάκια και κατάλαβα ότι ήµουν άρρωστος, ενώ διαπίστωσα ότι είχε γίνει και εγχείρηση καρδιάς, όπου µου τοποθέτησαν βηµατοδότη.

Φοβηθήκατε για τη ζωή σας;

Όταν ξύπνησα, συγκέντρωσα δυνάµεις και είπα «από εµένα εξαρτάται να γίνω καλά». Έκανα και την προσευχή µου και είπα «Θεέ µου, ό,τι εσύ θέλεις».

Νοσηλευτήκατε στον «Ευαγγελισµό». Θέλετε να ευχαριστήσετε κάποιον γιατρό;

Όλο το προσωπικό το ευχαριστώ πολύ, αλλά ιδιαίτερα τη γενική διευθύντρια, την κ. Κοτανίδου, τη θεωρώ σπουδαία καθηγήτρια και «ναυαγοσώστρια».

Αληθεύει ότι κολλήσατε ξανά κορωνοϊό πριν από δύο µήνες;

Ναι, βεβαίως, µόνο που αυτήν τη φορά πέρασε σχετικά εύκολα, µε έναν πυρετό δύο-τριών ηµερών.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share