Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κατέγραψε με κρυφή κάμερα την οικιακή βοηθό να δέρνει μέχρι θανάτου την 90χρονη μητέρα του - Το βίντεο που θα σας εξοργίσει

Ντροπή και μόνο ντροπή για τέτοιες πράξεις

3 Φεβρουαρίου 2023 20:00
Κατέγραψε με κρυφή κάμερα την οικιακή βοηθό να δέρνει μέχρι θανάτου την 90χρονη μητέρα του - Το βίντεο που θα σας εξοργίσει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη δημοσιότητα βγήκε ένα βίντεο, στο οποίο διακρίνεται μια οικιακή βοηθός να χτυπάει άγρια την ηλικιωμένη γυναίκα, που υποτίθεται πως φρόντιζε. Το στιγμιότυπο προέρχεται από κρυφή κάμερα στο σπίτι που είχε τοποθετήσει ο γιος της 90χρονης, ο οποίος υποστηρίζει ότι η μητέρα του πέθανε από ασφυξία.

Ο ίδιος μίλησε στο Mega και ανέφερε ότι τα χτυπήματα επιδείνωσαν την υγεία της μητέρας του, με αποτέλεσμα να φύγει από τη ζωή μέσα σε ένα μήνα, από τη στιγμή που προσέλαβαν την οικιακή βοηθό. Με αφορμή λοιπόν, πριν εκδικαστεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό -η οικιακή βοηθός έχει καταδικαστεί με αναστολή σε επτά χρόνια φυλάκισης- ο άνδρας αποφάσισε να μιλήσει δημόσια.

«Τον Αύγουστο του 2018, μέσα σε ένα μήνα από αρχόντισσα, η μητέρα μου κατάντησε σημαδεμένη, με ηρεμιστικά. Συγκεκριμένα, της έδωσε ηρεμιστικά που αντιστοιχούν σε ένα μήνα. Η γυναίκα αυτή συνεχίζει να εργάζεται σε σπίτια», είπε χαρακτηριστικά στο Mega, με τον τηλεοπτικό σταθμό να αναπαράγει το βίντεο που η βοηθός χτυπάει με μανία την ηλικιωμένη.

Αυτή, δεν είναι η πρώτη φορά που μια κάμερα αποκαλύπτει κάτι τραγικό, δείτε εδώ όπου ένας 29χρονος άνδρας έβγαζε φωτογραφίες κάτω από την φούστα 15χρονης και μόλις είδε ο πατέρας τι είχε καταγράψει η κάμερα έγινε χαμός!

14χρονη έβαλε κρυφή κάμερα στο σπίτι - Λίγα λεπτά μετά εμφανίστηκε ο πατέρας της και...

Μια 14χρονη από τη Φλόριντα παραπονιόταν για χρόνια ότι ο πατέρας της την κακοποιεί και τελικά αποφάσισε να βάλει τέλος στο δράμα της, με μια κρυφή κάμερα στο δωμάτιό της.

Το βίντεο που καταγράφηκε είναι σοκαριστικό και κρύβει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, που ενοχοποιούν τον πατέρα της. Όχι μόνο κακοποιούσε εκείνη αλλά και τον σκύλο της, απειλώντας ότι θα τον σκοτώσει. Η κάμερα μπορεί να ανοίξει τα μάτια σε πολλούς και να αποδοθεί δικαιοσύνη, ενώ μπορεί να καταστρέψει και ένα γάμο.

Στο βίντεο που κατέγραψε στις 23 Δεκεμβρίου βλέπουμε τον 47χρονο πατέρα της να μπαίνει στο δωμάτιό της και με επιθετική στάση να της φωνάζει, να χτυπά το κεφάλι της στον τοίχο. Το βίντεο κοινοποίησε η μητέρα της, η οποία έχει πάρει διαζύγιο από τον πατέρα.

Στις σκληρές εικόνες που μπορεί να διακρίνει κανείς παρά το θολό σημείο και όπως αναφέρει και το ένταλμα σύλληψής του, ο άνδρας αρπάζει το κορίτσι από τα μαλλιά και το σπρώχνει προς το κρεβάτι με αποτέλεσμα να χτυπήσει, ενώ του φωνάζει να σκάσει…

Το κορίτσι κατήγγειλε το συμβάν και έδωσε το βίντεο στις αρχές την επόμενη μέρα, ενώ ο άντρας στις αρχές Ιανουαρίου συνελήφθη με κατηγορίες κακοποίησης ανηλίκου και ζώου.

Η δε μητέρα της 14χρονης την χαρακτήρισε απόλυτο ήρωά της. Είπε πως Είναι ένα δυνατό και έξυπνο κορίτσι, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη. Το ζευγάρι έχει πάρει διαζύγιο και έχει εμπλακεί σε μακρά δικαστική διαμάχη από το 2005. Το παιδί ζούσε με τον πατέρα γιατί η μάνα έχει χάσει την επιμέλειά της.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share