Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Κάποιος θα βρεθεί πολύ άσχημα κατηγορούμενος!» - "Βόμβες" Αλέξη Κούγια για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και οι αιχμές για Δασκαλάκη

Ο ισχυρισμός που μπορεί να τον φέρει αντιμέτωπο με κακούργημα

2 Φεβρουαρίου 2023 18:02
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Κάποιος θα βρεθεί πολύ άσχημα κατηγορούμενος!» -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Στην τελευταία δικάσιμο όπου κατέθεσε ο Μάνος Δασκαλάκης, ο Αλέξης Κούγιας είχε δηλώσει πως «στις 7 Φεβρουαρίου, λυπάμαι που θα το πω, κάποιος θα βρεθεί πολύ άσχημα κατηγορούμενος».

Η δήλωση του Αλέξη Κούγια προκαλεί ερωτηματικά αφού κανείς δεν ξέρει ποιο είναι το πρόσωπο που θα βρεθεί «πολύ άσχημα» κατηγορούμενο. Δεν αποκλείεται η δήλωση να αφορά τον ίδιο τον Δασκαλάκη, εξαιτίας τοποθετήσεών του στην κατάθεση. Ενώ, αυτοί είναι οι 12 μάρτυρες υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου!

Συγκεκριμένα, ο πατέρας των τριών κοριτσιών κατέθεσε πως χαστούκισε την Ρούλα Πισπιρίγκου: «Υπήρξε ένας τσακωμός με την κατηγορουμένη για μια εξωσυζυγική σχέση και δημιουργήθηκε ένας λεκτικός τσακωμός. Σε αυτό τον τσακωμό άκουγε η Τζωρτζίνα και πήρα το παιδί και το άλλαξα δωμάτιο.

Επειδή εκείνη συνέχιζε και εγώ δεν ήθελα το παιδί μου να βλέπει τέτοια, της έριξα ένα χαστούκι. Έφυγα από το σπίτι. Μετά πληροφορήθηκα από την αδελφή της ότι το βρέφος μας είχε πρόβλημα. Το παιδί ήταν παγωμένο και η κατηγορούμενη του έκανε μαλάξεις. Πήγαμε στο νοσοκομείο και οι γιατροί μας ανακοίνωσαν ότι και το βρέφος μας απεβίωσε».

Για το αν θα μπορούσε να σταθεί μία μήνυση της Ρούλας Πισπιρίγκου κατά του Μάνου Δασκαλάκη για ενδοοικογενειακή βία εξαιτίας του περιστατικού με το χαστούκι, τοποθετήθηκε στον ALPHA η δικηγόρος Κατερίνα Μαυροειδή.

Οπως είπε, «μία τέτοιου είδους μήνυση δεν θα μπορούσε να ευσταθήσει γιατί στα αδικήματα ενδοοικογενειακής βίας, για ένα χαστούκι μία απλή σωματική βλάβη. Δεν ευσταθεί για λόγους παραγραφής. Ο νέος Ποινικός Κώδικας προβλέπει πως οι απλές σωματικές βλάβες παραγράφονται σε 3 μήνες».

Μάνος Δασκαλάκης: Θα κατηγορηθεί για κακούργημα;

Οπως είπε η κυρία Μαυροειδή, από το ρεπορτάζ έχουν ακουστεί πως έχουν γίνει δηλώσεις από τον Μάνο Δασκαλάκη πως μετά από κάθε καυγά του ζευγαριού χανόταν και ένα παιδί.

Σχολίασε πως τέτοιες δηλώσεις δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες από το δικαστήριο που εκδικάζει την υπόθεση της Τζωρτζίνας. Μάλιστα, από αυτή τη δήλωση δεν αποκλείεται να «πιαστεί» ένας δικηγόρο για να στοιχειοθετήσει την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

«Τρία παιδιά πήγαν στον θάνατο. Δεν θα πάει το μυαλό στο πρώτο. Δεν θα πάει στο δεύτερο; Δεν θα πάει στο τρίτο;» σημείωσε η κυρία Μαυροειδή και επεσήμανε πως η έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο μετατρέπεται σε κακούργημα αν επέλθει ο θάνατος, το οποίο τιμωρείται με ποινή κάθειρξης 10 ετών.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share