Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023

«Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 4-5 Φεβρουαρίου...» - Έκτακτη προειδοποίηση Σάκη Αρναούτογλου για την εξέλιξη του καιρού (photo)

Η ανάρτηση του έμπειρου μετεωρολόγου

2 Φεβρουαρίου 2023 13:58
«Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 4-5 Φεβρουαρίου...» - Έκτακτη προειδοποίηση Σάκη Αρναούτογλου για την εξέλιξη του καιρού (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου, πυκνές χιονοπτώσεις θα έχει ο καιρός την Κυριακή αρκετές περιοχές της χώρας, μεταξύ των οποίων και στην Αττική. Συγκεκριμένα, ο Σάκης Αρναούτογλου, με ανάρτησή του στο facebook αναφέρεται στον καιρό του Σαββατοκύριακου και της Δευτέρας, σημειώνοντας πως έρχεται και τσουχτερό κρύο.

Αττικοβοιωτία, Εύβοια και Κυκλάδες είναι οι περιοχές που αναμένεται να σημειωθούν πυκνές χιονοπτώσεις από την Κυριακή, και τη Δευτέρα θα πέσουν χιόνια και στην Κρήτη, σε υψόμετρα από 200 – 300 μέτρα και πάνω. Επίσης, σειρά της Χριστίνας Σούζη ήταν να δώσει το δικό της «πολικό στίγμα» για τον καιρό των επόμενων ημερών, αφού επεσήμανε πως μας περιμένουν από τον ερχόμενο Σαββατοκύριακο (4-5/2) χιόνια, χιονόνερο και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:

«Φίλες και φίλοι καλησπέρα! Από την περασμένη Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, σας είχα αναφέρει μέσα από το δελτιο καιρού της ΕΡΤ 3 για το ενδεχόμενο χιονοπτώσεων ακόμα και σε πεδινές περιοχές το ερχόμενο Σαβ/κύριακο 4-5 Φεβρουαρίου (με κάποια σάιτ να αναφέρονται σε κοντρες που ποτέ δεν υφισταντο!).

Τα τελευταια λοιπόν προγνωστικά στοιχεία που αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά θέλουν κάποιες μικρής διάρκειας χιονοπτώσεις το Σάββατο στα ηπειρωτικά ακόμα και σε χαμηλό υψόμετρο αλλά όλα δείχνουν ότι κυρίως από την Κυριακή τελικά πυκνές χιονοπτώσεις έως και στα πεδινά-παραθαλάσσια θα πρέπει να απασχολοήσουν ιδιαίτερα την Εύβοια, την Αττικοβοιωτία, ακόμα και τις Κυκλάδες και από τη Δευτέρα χοντρικά ακόμα και πάνω περίπου από τα 200 με 300 μέτρα στην Κρήτη! Σημαντική θα είναι η πτώση της θερμοκρασίας σε όλη την Ελλάδα!».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share