Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Αυτοί είναι οι 12 μάρτυρες υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου! (Video)

«Στα ύψη η ψυχολογία της! Αντιλαμβάνεται ότι τελειώνει το μαρτύριό της»

2 Φεβρουαρίου 2023 13:34
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Αυτοί είναι οι 12 μάρτυρες υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου! (Video)
ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Στις 7 Φεβρουαρίου συνεδριάζει, εκ νέου, το Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Αθηνών, προκειμένου να συνεχιστεί η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, κατηγορούμενης για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη.

Ο εν διαστάσει σύζυγός της, Μάνος Δασκαλάκης, θα συνεχίσει την κατάθεσή του, απαντώντας στις ερωτήσεις του δικηγόρου της, Αλέξη Κούγια, ο οποίος και χθες προσπάθησε «επικοινωνιακά» να αποδυναμώσει τα όσα είπε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», στην πολύκροτη δίκη θα κληθούν να καταθέσουν συγγενικά πρόσωπα, δύο φυσικοθεραπευτές από την Πάτρα, ιατροδικαστές και άλλοι επιστήμονες. Υπέρ της Ρούλας Πισπιρίγκου θα εμφανιστούν οι: Δήμητρα Πισπιρίγκου (αδελφή) Ελένη Λεγάτου (μητέρα) ο πατριός της και θείος της Φώτης Δούβρης (φυσικοθεραπευτής), Σπύρος Τσιρώνης (φυσικοθεραπευτής), Χρήστος Κραβαρίτης (ιατροδικαστής) Γεώργιος Σεδεράς (μάρτυρας ειδικών γνώσεων) Αριστείδης Τσατσάκης (τοξικολόγος), Ιωάννης Αϊβατίδης (ιατροδικαστής), Ανδρέας Καραμέρης (παθολογοανατόμος) και Ουρανία Δημακοπούλου (ιατροδικαστής).

Αλέξης Κούγιας για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Στα ύψη η ψυχολογία της! Αντιλαμβάνεται ότι τελειώνει το μαρτύριό της» (Video)

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ο Αλέξης Κούγιας και συνήγορος της 34χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (2/2) στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Αlpha ανέφερε το τι ακριβώς συμβαίνει στην κατηγορούμενη μετά την ολοκλήρωση της πρώτης ακρόασης της υπόθεσης που συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Παράλληλα, για όλους και για όλα μίλησε ενώπιον του δικαστηρίου ο Μάνος Δασκαλάκης. Ο πατέρας των αδικοχαμένων παιδιών από την Πάτρα βρέθηκε στο εδώλιο, μπροστά από την 34χρονη κατηγορούμενη και πρώην σύζυγό του και για 2,5 ώρες έδωσε τις δικές του απαντήσεις, με ορισμένα σημεία της κατάθεσής του να προκαλούν αίσθηση και τους τόνους κατά διαστήματα να ανεβαίνουν.

Ο κ. Κούγιας απαντώντας σε σχετική ερώτηση ανέφερε: «Η ψυχολογία της είναι στα ύψη. Είναι μία τελείως διαφορετική εικόνα γιατί και η ίδια πλέον αντιλαμβάνεται ότι τελειώνει το μαρτύριο της. Θεωρώ ότι το δικαστήριο αυτό είναι “οδηγός” για όλη την υπόθεση αυτή.

Ακούγοντας τους ισχυρισμούς μας και τους μάρτυρες που επικαλέστηκαν νιώθει πλέον ότι την υπερασπίζονται εκτός του δικηγόρου της και επιστήμονες με εξαιρετικές γνώσεις, Επειδή είναι μια ταλαιπωρημένη γυναίκα, η αλλαγή αυτή είναι σημαντική για αυτή. Γι’αυτό είναι διαφορετική από τις προηγούμενες ημέρες».

Ο κ. Κούγιας στην συνέχεια αποκάλυψε ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που η κατηγορούμενη γυναίκα τον ρώτησε μετά την ολοκλήρωση της δίκης που κατέθεσε ο σύζυγός της. «Με ρώτησε γιατί λέει τόσα ψέματα και τι έχει να κερδίσει», ανέφερε ο γνωστός δικηγόρος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share