Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023

Φρίκη στη Βόρεια Ελλάδα: Πατέρας ασελγούσε στον 4χρονο γιο του μαζί με τη γιαγιά! Το «κόκκινο κραγιόν», οι βιντεοσκοπήσεις και το ανδρικό μόριο ως «βίδα» (Video)

«Ο μπαμπάς με ψαλίδι έκοψε το παντελόνι μου»

1 Φεβρουαρίου 2023 18:48
Φρίκη στη Βόρεια Ελλάδα: Πατέρας ασελγούσε στον 4χρονο γιο του μαζί με τη γιαγιά! Το «κόκκινο κραγιόν», οι βιντεοσκοπήσεις και το ανδρικό μόριο ως «βίδα» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φρίκη στη Βόρεια Ελλάδα: Δεν χωράει ανθρώπινος νους τη νέα υπόθεση ασέλγειας εις βάρος παιδιού. Όλα ξεκίνησαν όταν το αντρόγυνο πήρε κοινή συναινέσει διαζύγιο και αποφασίστηκε η συνεπιμέλεια για το 4χρονο αγοράκι που είχαν αποκτήσει. Επίσης, ανατριχίλα έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες για την 37χρονο νηπιαγωγό που ασελγούσε σε παιδάκια στην Καβάλα!

Ο πατέρας πήρε το παιδί για πρώτη φορά το καλοκαίρι και όπως λέει η μητέρα, γύρισε εντελώς διαφορετικό. Η μητέρα επισκέφτηκε με το παιδί παιδοψυχολόγους και εν τέλει διαπιστώθηκε πως το αγοράκι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον πατέρα του που είναι γιος ιερέα αλλά και από τη γιαγιά του, την πρεσβυτέρα!

Σύμφωνα με το MEGA, εις βάρος του πατέρα και της γιαγιάς έχει ασκηθεί δίωξη από αρμόδιες Αρχές της Βορείας Ελλάδας και αναμένεται να συλληφθούν.

«Μου τον έφερε, άρχισε να κλαίει, αισθανόταν βρώμικος, άλλο παιδί», αναφέρει η μητέρα του 4χρονου στο MEGA και υποστηρίζει πως είχε κακοποιηθεί από τον πρώην σύζυγό της αλλά δεν πίστευε ποτέ πως θα έφτανε στο σημείο να κακοποιήσει το παιδί.

«Σοκ, να φτάσει στο σημείο να κακοποιήσει; Να μπουν στη φυλακή», τόνισε. Η μητέρα μόλις αντίκρισε το αγοράκι σε άσχημη κατάσταση λέει πως απευθύνθηκε άμεσα στις Αρχές. Χρειάστηκαν αρκετές συνεδρίες με ψυχολόγο και κοινωνική λειτουργό ώστε το παιδί να «ξεκλειδώσει» και να περιγράψει στους ειδικούς τα όσα φέρεται να βίωσε στα χέρια του πατέρα και της γιαγιάς του. Σκηνές που δεν τις χωράει ο νους.

Τα «παιχνίδια» που φόβιζαν το παιδί

«Ο 4χρονος είπε ότι δεν ήθελε να πάει σχολείο, γιατί πήγαινε να τον πάρει ο πατέρας του και ύστερα πήγαιναν στο δικό του το σπίτι. Εξήγησε ότι δεν ήθελε να πηγαίνει εκεί, γιατί όπως είπε, ο μπαμπάς και η γιαγιά του τον χτυπούσαν και έδειξε τα σημεία. Στο πρόσωπο, το κεφάλι, τα μπούτια και στα γεννητικά όργανα. Τα “παιχνίδια”, όπως είπε, που έπαιζαν με τον μπαμπά και τη γιαγιά, τα οποία τον φόβιζαν και δεν του άρεσαν», αναφέρει ο ψυχολόγος που εξέτασε το αγοράκι.

Αποκάλεσε «βίδα» το ανδρικό μόριο - «Ο μπαμπάς με πόνεσε, με έλεγε κακό παιδί, έδινε σφαλιάρες στη γιαγιά»

Το παιδί κατέθεσε ενώ βρισκόταν κάμερα. Σύμφωνα με το MEGA, οι ειδικοί διαπίστωσαν πως δυσκολευόταν όταν ήταν μπροστά από τον φακό και εν τέλει διαπίστωσαν πως ο πατέρας και η γιαγιά το βιντεοσκοπούσαν και στη συνέχεια έβλεπαν τις φρικιαστικές πράξεις στην τηλεόραση.

Κομμάτι της κατάθεσης του παιδιού:

  • Ψυχολόγος: Θέλεις να πας στο σπίτι του μπαμπά;
  • Παιδί: Όχι, με μαλώνει. «Παιδί κακό», με έλεγε.
  • Ψυχολόγος: Ξέρεις τι είναι αυτό; (σ.σ. του δείχνουν φωτογραφία ανδρικού μορίου)
  • Παιδί: Αυτό είναι «βίδα». Αυτή είναι μικρή «βίδα» και αυτή είναι μεγάλη «βίδα». Ο μπαμπάς με πόνεσε με τη «βίδα». Στο σχολείο δε θέλω να ξαναπάω, γιατί θα με πάρει ο μπαμπάς. Δεν θέλω να ξαναπαίξω τέτοια παιχνίδια.
  • Ψυχολόγος: Σε μαλώνει ο μπαμπάς;
  • Παιδί: Μου έδωσε σφαλιάρα. Ο μπαμπάς έδινε σφαλιάρες στη γιαγιά όταν παίζαμε «κλέφτες και αστυνόμοι».

«Ο μπαμπάς με ψαλίδι έκοψε το παντελόνι μου» είπε στην κοινωνική λειτουργό

Η φρίκη στην περιγραφή του παιδιού, δεν έχει τέλος. Στην κοινωνική λειτουργό που τον εξέτασε, περιέγραψε σοκαριστικές σκηνές, με τον πατέρα να φέρεται να τον ανεβάζει όρθιο και γυμνό πάνω στη λεκάνη της τουαλέτας.

«Το παιδί με οδήγησε στην τουαλέτα. Μου ζήτησε βοήθεια να ανέβει, τοποθετώντας τα πόδια του στη λεκάνη και είπε ότι έτσι τον ανέβαζε και ο μπαμπάς του. Άλλη στιγμή, το παιδί έκατσε με τα γόνατά του σε μια μικρή παιδική καρέκλα με ρόδες, ακουμπώντας την κοιλιά του στην πλάτη της.

Ύστερα ακούμπησε το χέρι του στα γεννητικά του όργανα τρίβοντάς τα έντονα και επαναλαμβανόμενα. ‘Έτσι με έκανε ο μπαμπάς’, είπε. Ρωτήθηκε αν φορούσε ρούχα και απάντησε αρνητικά. Σε άλλη περίπτωση, ζήτησε να παίξει με ένα ψαλίδι, έκοψε σε λωρίδες ένα χαρτί και περιέγραψε ότι “ο μπαμπάς με ψαλίδι έκοψε το παντελόνι μου”», λέει.

«Οι κινήσεις και τα λεγόμενά του είναι ενδεικτικά προβληματικής σεξουαλικής συμπεριφοράς. Είναι ένα παιδί που δείχνει να μην μπορεί να καθοδηγηθεί ως προς τα λεγόμενά του, παρ’ ότι βρίσκεται σε μια ηλικία που εύκολα θα επηρεαζόταν.

Δε θα μπορούσε όμως, να υποστηρίξει τα όσα λέει, συναισθηματικά, όπως και έκανε, κάθε φορά που περιέγραφε τα "παιχνίδια" με τον πατέρα του. Θύμωνε που δεν καταλαβαίναμε τι μας έδειχνε, σα να αισθανόταν ότι τον αμφισβητούμε. Ένα νήπιο δεν γνωρίζει το όριο των αγγιγμάτων, με τις σεξουαλικές ενέργειες σε βάρος του να περιγράφονται ως πράξεις που του προκάλεσαν πόνο», αναφέρει η ψυχολόγος στο πόρισμά της.

Το «κόκκινο κραγιόν» της γιαγιάς

«Ο 4χρονος περιέγραψε τα "παιχνίδια" που έπαιζαν με τη γιαγιά και τον μπαμπά, που δεν του αρέσουν και τον φόβιζαν. Έδειξε με χρήση σελοτέιπ που βρήκε στο γραφείο, πώς του έδεναν τα χέρια και τα πόδια επειδή ήταν "κακό παιδί" και ότι του έβαζαν κολλητική ταινία στο στόμα για να μην φωνάζει.

Ο ανήλικος ζήτησε επίσης μια πλαστική σακούλα από αυτές που είχαμε στο γραφείο για τους κάδους απορριμμάτων, την άνοιξε, την φούσκωσε με το στόμα, την πέρασε στο κεφάλι του και μετά την έκλεισε γύρω από τον λαιμό του. Ο 4χρονος ανέφερε την φράση “κόκκινο κραγιόν” κι έδειξε ότι ήταν πάνω σε συγκεκριμένο σημείο του σώματός του. Περιέγραψε ότι η γιαγιά το έβαλε εκεί με τα χείλη της».

«Περιμένω δικαιοσύνη»

Μιλώντας στο MEGA, η μητέρα του παιδιού έκανε λόγο για αδιανόητο περιστατικό: «Δεν τα χωράει ανθρώπινος νους αυτά που τραβάει το παιδί μου. Περιμένω δικαιοσύνη για τα βιώματα που πέρασε αυτό το παιδί, δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν τα συναισθήματά μου».

Αναφερομένη στον άντρα της και τον χαρακτήρα του, καθώς έχει καταγγείλει και την κακοποίησή της από αυτόν, είπε: «Ο άνθρωπος αυτός δεν έδειχνε τον πραγματικό του εαυτό. Έδειχνε ότι ήταν καλός άνθρωπος γιατί καταγόταν από καλή οικογένεια. Ο πατέρας του ήταν ιερέας, η μάνα του παπαδιά. Όταν έμεινα έγκυος άρχισαν τα σοβαρά προβλήματα…», είπε αναστατωμένη και κλαίγοντας η μητέρα του 4χρονου αγοριού.

«Οι πράξεις βιντεοσκοπούνταν»

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της μητέρας του αγοριού, Γιάννης Μαρακάκης, σημείωσε πως από την εξέταση του παιδιού προέκυψε πως τα όσα βίωσε, βιντεοσκοπούνταν. «Την υπόθεση την ανέλαβε το γραφείο μου μετά από τρεις εβδομάδες έρευνας για να διαπιστώσουμε αν αυτά που έλεγε το παιδάκι και η μητέρα του, αγγίζουν την αλήθεια γιατί δεν μπορούσαμε να τα συλλάβουμε. Ήμουν δύσπιστος, είχα επιφυλάξεις για τι μπορεί πραγματικά να συμβαίνει», τόνισε.

«Έχουμε επικοινωνήσει με τον ανακριτή, έχουν δρομολογηθεί όσα πρέπει, ελέγχονται οι ηλεκτρονικές συσκευές. Το κατηγορητήριο αφορά και πορνογραφία εκτός των άλλων. Μετά την καταγγελία της μάνας, η πολιτεία εξέτασε το παιδί με την παρουσία παιδοψυχολόγου, κοινωνικού λειτουργού και ανακριτικών υπαλλήλων. Όσα είπε το παιδί, τα είπε μπροστά από κάμερα.

Εκεί, διαπίστωσαν ότι ο ανήλικος είναι σφιγμένος όταν είναι μπροστά από την κάμερα και ρωτούσε αν είναι απαραίτητη η κάμερα. Τότε κατάλαβαν ότι τα ‘παιχνίδια’ με τον πατέρα του προβάλλονταν στην τηλεόραση. Το υλικό αυτό βιντεοσκοπείτο και μετά γινόταν προβολή», συμπλήρωσε. Σύμφωνα με τον κ. Μαρακάκη, «οι εκθέσεις είναι κατηγορηματικές ότι όσα κατέθεσε αποτελούν αυθεντικά δικά του βιώματα».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share