Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

"Μάχη" μετεωρολόγων για τον χιονιά: Ο Θοδωρής Κολυδάς "τρολάρει" εκείνους που μιλούν για χιόνια στην Αττική

Η ανάρτηση όλο νόημα

1 Φεβρουαρίου 2023 15:04
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H «κόντρα» που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες μεταξύ μετεωρολόγων δεν έχει σταματημό. Αφορμή έχουν σταθεί τα χιονιά που ακόμη περιμένουμε αν θα… πέσουν ή όχι.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσία, Θοδωρής Κολυδάς ζωγράφισε…, δράκους επάνω στα σύννεφα, θέλοντας να ειρωνευτεί όσους μετεωρολόγους ισχυρίζονται ότι έρχονται χιόνια.

Συγκεκριμένα έγραψε στο χιουμοριστικό κείμενό του:

«Οι δράκοι στην Ευρώπη σχετίζονται με τα στοιχεία της φωτιάς και στην Κορέα με τα στοιχεία του #νερού και της φύσης. Πιστεύεται ότι προκαλούν τα σύννεφα και την βροχή. Στην Ελλάδα υπάρχουν “δράκοι” που φέρνουν χιόνι; Καλό μήνα! #Cumulus_Congestus»

Η ανάρτησή του

Επείγουσα έκκληση του Σάκη Αρναούτογλου: «Από τις 6 Φεβρουαρίου και μετά υπάρχουν ενδείξεις για...»

Ο Σάκης Αρναούτογλου προχώρησε σε νέα έκκληση για τον καιρό του Φεβρουαρίου, με τον ίδιο να σημαίνει το συναγερμό προς όσους κάνουν σχέδια για ταξίδια και όχι μόνο, με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη να προβλέπει καιρικό χάος.

Σύμφωνα με τον έμπειρο μετεωρολόγο, ειδικά από τις 6 Φεβρουαρίου κι έπειτα οι συνθήκες θα είναι αρκετά δύσκολες, με τον χειμώνα να «εισβάλλει» για τα καλά.

Η προειδοποίηση Αρναούτογλου για τον Φεβρουάριο

«KAΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!

Οσοι σχεδιάζετε ταξίδι στην ηπειρωτική ή στην νησιωτική Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα (από τις 6 Φλεβάρη και μετά), καλό θα είναι να παρακολουθείτε με προσοχή σε καθημερινή βάση, όλες τις επόμενες ημέρες και τουλάχιστον μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή (οπου θα πρέπει να υπάρξει μια αρκετά σαφής εικόνα), τα επίσημα δελτία καιρού της χώρας για νεότερες πληροφορίες, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι οι χαμηλές κατά τόπους θερμοκρασίες είναι πιθανό σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας, να συνοδεύονται και απο χειμερινού τύπου φαινόμενα ή και από ισχυρούς ανέμους!

Με εκτίμηση,

Σάκης Αρναούτογλου».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share