Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μάριος – Μιχαήλ Τουρούτσικας: Βίντεο με τον 29χρονο υποσμηναγό που σκοτώθηκε στην Ανδραβίδα να πετάει πάνω από το χωριό του

Το στιγμιότυπο το τράβηξε ο πατέρας του

31 Ιανουαρίου 2023 20:40
Μάριος – Μιχαήλ Τουρούτσικας: Βίντεο με τον 29χρονο υποσμηναγό που σκοτώθηκε στην Ανδραβίδα να πετάει πάνω από το χωριό του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα Δολιανά Αρκαδίας έχουν βυθιστεί στο πένθος, καθώς από εκεί κατάγονταν ο 29χρονος υποσμηναγός Μάριος – Μιχαήλ Τουρούτσικας που έχασε τη ζωή του, ο οποίος επέβαινε στο μοιραίο μαχητικό F-4 που έπεσε στην Ανδραβίδα, ενώ βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα και δείχνει τον πιλότο να πετάει πάνω από το χωριό του.

Το στιγμιότυπο το τράβηξε ο πατέρας του 29χρονου και προβλήθηκε στην εκπομπή «Live News» και έχει τραβηχτεί το περασμένο καλοκαίρι.

Ο πατέρας του 29χρονου πιλότου, Κώστας Τουρούτσικας, το μεσημέρι της Τρίτης (31/01) μίλησε στην εκπομπή Live News του Mega και τόνισε πως ο θάνατος του γιου του: «Για εμάς αυτό ήταν το τελειωτικό μας χτύπημα σαν οικογένεια. Ήταν ένα παιδί πολύ συνεσταλμένο, μεθοδικό και δε θα μπορέσουμε να το αντέξουμε αυτό το πλήγμα».

«Αν οδηγούσε μόνος του μπορεί να ζούσε. Δεν σκοτώθηκε από μόνος του, άλλος οδηγούσε, χωρίς να θέλω να πω ότι έφταιγε ο άλλος ο πιλότος», είπε ο ίδιος, συμπληρώνοντας: «Δεν ήταν στο χέρι του να κάνει κάτι, δε βοήθησε τον εαυτό του, δεν έκανε extreme πράγματα. Αν οδηγούσε μόνος του, μπορεί και να ζούσε».

Ο πατέρας του αδικοχαμένου νέου, τόνισε: «Εμένα με σκοτώνει το αποτέλεσμα. Δεν μπόρεσε να προφυλαχτεί, να κάνει μια προσπάθεια. Αυτός πέρασε από τη ζωή στον θάνατο σε ντε τε χρόνο. Δεν μπορώ να το χωνέψω».

Δείτε το συγκεκριμένο βίντεο στο 2.48:

Πτώση Phantom στην Ανδραβίδα: «Ετοιμαζόταν να κάνει οικογένεια», λέει φίλος του 31χρονου πιλότου που αγνοείται

Πτώση Phantom: Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό του 31χρονου κυβερνήτη του μαχητικού F-4 που έπεσε στην Ανδραβίδα και φίλος του πιλότου, ανέφερε πως είχε αρραβωνιαστεί και ότι ετοιμάζονταν να κάνει οικογένεια.

Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» επισκέφθηκε το χωριό του 31χρονου σμηναγού, στο Γρανίτη Νευροκοπίου, στη Δράμα και ο πρόεδρος της κοινότητας, Χαράλπαμπος Παϊσίδης, ανέφερε πως «ο Στάθης ήταν το καλύτερο παιδί. Άριστος μαθητής, πάντα χαμογελαστός και καλοσυνάτος. Το όνειρό του ήταν να γίνει πιλότος, αυτό ήθελε να κάνει, να πετάει».

Επίσης, φίλος του πιλότου είπε ότι «όλοι θα ήθελαν να έχουν ένα παιδί σαν τον Στάθη, να είναι περήφανοι. Η επιλογή του ήταν να γίνει πιλότος. Ήταν άριστος μαθητής, μπορούσε να πάει σε όποια σχολή ήθελε, όμως εκείνος ήθελε να γίνει πιλότος. Ετοιμαζόταν να κάνει οικογένεια, δυστυχώς δεν πρόλαβε».

«Ο Στάθης είναι από τα καλύτερα παιδιά. Χαμογελαστός, κοινωνικός, δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έχει συμβεί», πρόσθεσε στη συνέχεια μια οικογενειακή φίλη.

Δείτε το βίντεο

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share