Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πτώση Phantom στην Ανδραβίδα: Αποκάλυψη «βόμβα»! «Είχε χαλάσει ξανά προ διμήνου το αεροσκάφος!» - «Καταπέλτης» ο πατέρας του υποσμηναγού (Video)

«Του λέω γιατί δεν πήγες στα Rafalle, μου λέει, "δεν είναι ώρα ακόμη"»

31 Ιανουαρίου 2023 14:03
Πτώση Phantom στην Ανδραβίδα: Αποκάλυψη «βόμβα»! «Είχε χαλάσει ξανά προ διμήνου το αεροσκάφος!» - «Καταπέλτης» ο πατέρας του υποσμηναγού (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πτώση Phantom στην Ανδραβίδα: «Πετούσε βράδυ και ειδικά τότε δεν μπορούσα να ησυχάσω», λέει ο πατέρας του αδικοχαμένου 29χρονου υποσμηναγού, ο οποίος έχασε τη ζωή του (30/01) σε εκπαιδευτική πτήση με F-4 Phantom αφότου έπεσε σε θαλάσσια περιοχή κοντά στην Ανδραβίδα, ενώ ακόμα αναζητείται ο 31χρονος κυβερνήτης του.

Συγκλονίζει ο πατέρας του αδικοχαμένου υποσμηναγού Μάριου - Μιχαήλ Τουρούτσικα, ο οποίος μιλώντας στο Action 24, αποκάλυψε ότι ο γιος του είχε αντιμετωπίσει μηχανική βλάβη σε Phantom F-4 προ διμήνου και χρειάστηκε να προχωρήσει σε αναγκαστική προσγείωση στην Κρήτη.

«Προ διμήνου - τριμήνου, γεγονός που με είχε θορυβήσει. Ήταν αυτός κυβερνήτης μετά από κάποια αναχαίτιση γιατί δεν ξέρω και λεπτομέρειες. Μου το ανέφερε 15 μέρες μετά, το αεροπλάνο χάλασε στον αέρα. Πάντα Phantom πετούσε. Του λέω γιατί δεν πήγες στα Rafalle, μου λέει, "δεν είναι ώρα ακόμη"».

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Χαλάει το αεροπλάνο πάνω από την Κρήτη, κάνει αναγκαστική προσγείωση στην Κρήτη. Πήγαν το φτιάξαν οι τεχνικοί. Δέκα χρόνια πιλότος, ήταν το πρώτο δείγμα ανησυχητικό, για μένα. Ανησυχούσα. Πετούσε βράδυ, ειδικά τα βραδινά δεν μπορούσα να ησυχάσω. Συνέβη το μοιραίο τώρα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι όλη η οικογένεια βρίσκεται σε σοκ και πόσο δύσκολη είναι η απώλειά του για τα δύο αδέρφια του τα οποία ήταν πολύ αγαπημένα.

«Έχει δύο αδέρφια. Το ένα είναι στην Αμερική. Ήταν πολύ αγαπημένα αδέρφια. Χτυπούσες τον έναν έκλαιγε ο άλλος. Εγώ με τα αδέρφια μου δεν ήμουν έτσι ποτέ. Αγαπούσε πολύ την πατρίδα. Δεν τον ενδιέφερε. Ας πήγαινε 40 χρονών και ας σκοτωνόταν μετά. Να πετούσε να το ευχαριστιόταν. Δύο χρόνια είχε ηρεμήσει στη Μοίρα, περνούσε πολύ καλά».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share