Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023

Έδωσε το σύνθημα ο Σάκης Αρναούτογλου: «Για πρώτη φορά φέτος στην Ελλάδα...»

Η ξεχωριστή ανάρτηση του μετεωρολόγου

31 Ιανουαρίου 2023 11:24
Έδωσε το σύνθημα ο Σάκης Αρναούτογλου: «Για πρώτη φορά φέτος στην Ελλάδα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης Αρναούτογλου αποτελεί έναν άοκνο εργάτη της μετεωρολογίας και πάντοτε μας ενημερώνει για την εξέλιξη του καιρού, αναφέροντας κάτι ιδιαίτερο σε τελευταία του ανάρτηση.

Ο έμπειρος προγνώστης μεταφέρει και εικόνες, που του στέλνονται από ακολούθους του, παρουσιάζοντας τα πρώτα χιόνια στα πεδινά για το 2023, με την Χριστίνα Σούζη να μας αναφέρει το ποια θα είναι η πιο κρύα μέρα.

«Πρωινό χιονάκι στα Δίκαια Έβρου! Το πρώτο χιονάκι στη χώρα σε χαμηλό υψόμετρο (57μέτρα)- πεδινά για τον φετινό χειμώνα 2022-2023», έγραψε.

Έρχεται «πολικός αεροχείμαρρος»: Χιόνια σε ημιορεινά και πτώση της θερμοκρασίας! Αλλάζει άρδην εικόνα ο καιρός

Τα... δόντια του αναμένεται να δείξει ο χειμώνας από την Πέμπτη έως και τις 10 Φεβρουαρίου σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, καθώς αναμένεται πολύ ισχυρή ψυχρή εισβολή και αρκετά μεγάλα ύψη χιονιού.

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης κάνει λόγο για «πολικό αεροχείμαρρο» ο οποίος «θα αλληλεπιδράσει με τις θερμότερες θάλασσες της Αδριατικής, του Ιονίου αλλά και του Αιγαίου πελάγους, θα δημιουργήσει διαδοχικά βαρομετρικά χαμηλά τα οποία θα φέρουν τα χιόνια μέχρι και τη θάλασσα!».

Σύμφωνα με την εκτίμηση του μετεωρολόγου στα λευκά θα «ντυθούν» τα νησιά του Αιγαίου ενώ ειδικά για την Αττική ζητά «αυξημένη ετοιμότητα» καθώς συγκεντρώνει «υψηλές έως πολύ υψηλές πιθανότητες να δοκιμαστεί από τον ισχυρό χιονιά».

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ-ΛΕΞΕΙΣ... Ο μακράν αργοπορημένος χειμώνας αποφάσισε να μας επισκεφτεί!!!Η...

Posted by Xristina Rigou on Sunday, January 29, 2023

ΤΟ "ΠΟΛΙΚΟ ΠΟΤΑΜΙ" ΦΕΡΝΕΙ ΒΑΡΥΧΕΙΜΩΝΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ Μετά την πολική "μπάλα" που μας έφερε τις πρώτες αξιόλογες...» αναφέρει στην ανάρτησή του, όμως βρίσκει αντίθετη την μετεωρολόγο του MEGA.

H Χριστίνα Ρήγου σημειώνει πως δεν υφίσταται ακόμα αξιόπιστη πρόγνωση για χιόνια, κάτι που θα είναι πιο ξεκάθαρο από την Τετάρτη – Πέμπτη και αφήνει «καρφιά» για συναδέλφους της, τους οποίους όμως δεν κατονομάζει σημειώνοντας πως δεν υπάρχει «πόλεμος μετεωρολόγων», αλλά και ότι «ένας μετεωρολόγος που σέβεται τον εαυτό του και είναι γνώστης της δουλειάς του, δεν θα έκανε ΠΟΤΕ τόσο αναλυτική πρόγνωση 7-8 μέρες νωρίτερα!!!».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share