Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024

«Καμπανάκι» για την Αττική από την Χριστίνα Σούζη: «Τα χιόνια μπορεί να φτάσουν μέχρι...»

Η προειδοποίηση της μετεωρολόγου

30 Ιανουαρίου 2023 14:13
«Καμπανάκι» για την Αττική από την Χριστίνα Σούζη: «Τα χιόνια μπορεί να φτάσουν μέχρι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Χριστίνα Σούζη προειδοποιεί με τη σειρά της για τον καιρό, που θα έχουμε στην χώρα μας το επόμενο χρονικό διάστημα, με την ίδια να επιχειρεί να διαλευκάνει το τοπίο σχετικά με το τι πρέπει να περιμένουμε, με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη επίσης να «σφίγγει τον κλοιό».

Όπως επισημαίνει η έμπειρη μετεωρολόγος, τις επόμενες μέρες θα έχουμε κρύο και κυρίως την Παρασκευή (3/2) θα έρθει ένα σύστημα στην χώρα μας, που θα φέρει βροχές και χιόνια. Σύντομα μπορεί να δούμε και χιόνια στην Αττική, αλλά περισσότερο σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές, μέχρι ίσως την Ιπποκράτειο Πολιτεία και την Άνοιξη.

Έρχεται «πολικός αεροχείμαρρος»: Χιόνια σε ημιορεινά και πτώση της θερμοκρασίας! Αλλάζει άρδην εικόνα ο καιρός

Τα... δόντια του αναμένεται να δείξει ο χειμώνας από την Πέμπτη έως και τις 10 Φεβρουαρίου σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, καθώς αναμένεται πολύ ισχυρή ψυχρή εισβολή και αρκετά μεγάλα ύψη χιονιού.

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης κάνει λόγο για «πολικό αεροχείμαρρο» ο οποίος «θα αλληλεπιδράσει με τις θερμότερες θάλασσες της Αδριατικής, του Ιονίου αλλά και του Αιγαίου πελάγους, θα δημιουργήσει διαδοχικά βαρομετρικά χαμηλά τα οποία θα φέρουν τα χιόνια μέχρι και τη θάλασσα!».

Σύμφωνα με την εκτίμηση του μετεωρολόγου στα λευκά θα «ντυθούν» τα νησιά του Αιγαίου ενώ ειδικά για την Αττική ζητά «αυξημένη ετοιμότητα» καθώς συγκεντρώνει «υψηλές έως πολύ υψηλές πιθανότητες να δοκιμαστεί από τον ισχυρό χιονιά».

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ-ΛΕΞΕΙΣ... Ο μακράν αργοπορημένος χειμώνας αποφάσισε να μας επισκεφτεί!!!Η...

Posted by Xristina Rigou on Sunday, January 29, 2023

ΤΟ "ΠΟΛΙΚΟ ΠΟΤΑΜΙ" ΦΕΡΝΕΙ ΒΑΡΥΧΕΙΜΩΝΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ Μετά την πολική "μπάλα" που μας έφερε τις πρώτες αξιόλογες...» αναφέρει στην ανάρτησή του, όμως βρίσκει αντίθετη την μετεωρολόγο του MEGA.

H Χριστίνα Ρήγου σημειώνει πως δεν υφίσταται ακόμα αξιόπιστη πρόγνωση για χιόνια, κάτι που θα είναι πιο ξεκάθαρο από την Τετάρτη – Πέμπτη και αφήνει «καρφιά» για συναδέλφους της, τους οποίους όμως δεν κατονομάζει σημειώνοντας πως δεν υπάρχει «πόλεμος μετεωρολόγων», αλλά και ότι «ένας μετεωρολόγος που σέβεται τον εαυτό του και είναι γνώστης της δουλειάς του, δεν θα έκανε ΠΟΤΕ τόσο αναλυτική πρόγνωση 7-8 μέρες νωρίτερα!!!».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share