Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ανδραβίδα: Συνετρίβη μαχητικό Φάντομ της Πολεμικής Αεροπορίας - Αναζητούνται τα δύο μέλη του πληρώματος

Δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη οι δύο ιπτάμενοι

30 Ιανουαρίου 2023 10:53
Ανδραβίδα: Συνετρίβη μαχητικό Φάντομ της Πολεμικής Αεροπορίας - Αναζητούνται τα δύο μέλη του πληρώματος
Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI/Γιάννης Σπυροφνης/ilialive.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνετρίβη το πρωί της Δευτέρας (30/1) ένα μαχητικό Phantom F-4 της Πολεμικής Αεροπορίας σε θαλάσσια περιοχή, νότια της Ανδραβίδας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο αεροσκάφος επέβαιναν δύο άτομα, κυβερνήτης και συγκυβερνήτης. Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή επιχείρηση έρευνας και διάσωσης προκείμενου να εντοπιστούν τα δύο μέλη του πληρώματος.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση «τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 10:30, αεροσκάφος F-4 (διθέσιο) της 338Μ/117ΠΜ που εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή 25 ναυτικά μίλια νότια του αεροδρομίου Ανδραβίδας». Παράλληλα, την τελευταία της πνοή άφησε μία 40χρονη μητέρα στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου από κεραυνοβόλο μυοκαρδίτιδα

Μαχητικά αεροσκάφη Φάντομ
Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI/Γιάννης Σπυροφνης/ilialive.gr

Τραγωδία στο Ναύπλιο: Νεκρός ποδοσφαιριστής από ανακοπή καρδιάς μέσα στο γήπεδο

Πέθανε 46χρονος ποδοσφαιριστής από ανακοπή καρδιάς μέσα στο γήπεδο. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή ο αθλητής κατέληξε βυθίζοντας σε ανείπωτη θλίψη την οικογένειά του και τον αθλητικό κόσμο της Αργολίδας.

O 46χρονος ποδοσφαιριστής Θ.Σ. δεν τα κατάφερε παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή και κατέληξε βυθίζοντας σε ανείπωτη θλίψη την οικογένειά του και τον αθλητικό κόσμο της Αργολίδας.

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής που είναι επαγγελματίας στον χώρο των τουριστικών ειδών με κατάστημα στο παλιό Ναύπλιο, κατέρρευσε αργά το απόγευμα στο γήπεδο του Δρεπάνου, κατά την διάρκεια του αγώνα Προίτος – Εθνικός Τολού.

Ο ποδοσφαιριστής του Προίτου υπέστη ανακοπή και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Ναυπλίου, όπου να σημειωθεί ότι δεν εφημέρευε και άνοιξε μόνο και μόνο για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον ασθενή. Εκεί οι γιατροί έκαναν το αδύνατο δυνατό για να τον σώσουν όμως δυστυχώς δεν τα κατάφεραν. Κλίμα οδύνης επικρατεί στο Νοσοκομείο Ναυπλίου που έχουν σπεύσει η οικογένεια του και οι συναθλητές του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share