Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σάκης Αρναούτογλου: Ανατροπή καιρού μετά τις καταιγίδες - «Αναμένεται να...»

Η πρόγνωση του έμπειρου μετεωρολόγου

29 Ιανουαρίου 2023 13:03
Σάκης Αρναούτογλου: Ανατροπή καιρού μετά τις καταιγίδες - «Αναμένεται να...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης Αρναούτογλου σημείωσε ότι η κακοκαιρία σιγά σιγά θα αποχωρήσει, ωστόσο αναμένεται να παγώσουμε, καθώς η θερμοκρασία θα πέσει πολύ. Παράλληλα, πέταξε την καιρική του "καμπάνα" ο Κλέαρχος Μαρουσάκης ζητώντας προσοχή για την εβδομάδα που έρχεται.

«Θα παγώσουμε, πέφτει η θερμοκρασία»

Την Κυριακή, ο καιρός αναμένεται να αλλάξει ριζικά και να υπάρχουν διαστήματα ηλιοφάνειας, όμως τοπικές βροχές αναμένονται να εμφανιστούν σε διάφορες περιοχές, όπως στην Αθήνα.

Επιπλέον, η θερμοκρασία θα παραμείνει σε μονοψήφια νούμερα, με εξαίρεση ορισμένες περιοχές, όπου και πάλι θα είναι χαμηλή, ενώ με βάση τα προγνωστικά μοντέλα την Τρίτη αναμένεται να υποχωρήσει κι άλλο, κάτι που θα είναι αισθητό σε πολλές περιοχές.

Σε επιφυλακή ο Γιάννης Καλλιάνος - Μέσα στις επόμενες ημέρες θα...

Την ημερήσια πρόγνωση του καιρού έκανε το πρωί της Κυριακής (28/1) μέσα από την εκπομπή "Mega Σαββατοκύριακο" ο Γιάννης Καλλιάνος. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόγνωση από την Meteo.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, σήμερα αναμένονται τοπικές βροχές στα κεντρικά και νότια τμήματα των Επτανήσων, καθώς και στις δυτικές και νότιες περιοχές της Πελοποννήσου.

Στα τμήματα της Εύβοιας, της Αττικής και των Σποράδων αναμένονται λίγες τοπικές βροχές ασθενούς εντάσεως κατά βάση, στις Κυκλάδες και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα βρέξει τοπικά. Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά αναμένονται μεγαλύτερα διαστήματα με ηλιοφάνεια.

Στους 13 – 14 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία στα δυτικά ηπειρωτικά και στα Επτάνησα, στα βόρεια στους 6 – 10 βαθμούς, στους 10 – 13 βαθμούς Κέλσιου στα ανατολικά ηπειρωτικά και στους 12 με 16 στις νησιωτικές περιοχές.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share