Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Φρίκη στη Βέροια: Βρήκε τη σύζυγό του στο μπάνιο με ένα μαχαίρι καρφωμένο στον λαιμό

Το περιστατικό ερευνά η αστυνομία

28 Ιανουαρίου 2023 20:25
Φρίκη στη Βέροια: Βρήκε τη σύζυγό του στο μπάνιο με ένα μαχαίρι καρφωμένο στον λαιμό
Φωτογραφία αρχείου: Βασίλης Παπαδόπουλος/Eurokinissi
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με ένα μαχαίρι καρφωμένο στον λαιμό της στο μπάνιο του σπιτιού της στη Βέροια βρέθηκε μία γυναίκα γύρω στα 60. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του InVeria.gr, τη γυναίκα βρήκε ο σύζυγός της.

Στο σημείο έσπευσε τόσο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όσο και η αστυνομία, για να εξεταστούν οι συνθήκες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχει αποκλειστεί εγκληματική ενέργεια, ωστόσο το περιστατικό ερευνά η αστυνομία. Πληροφορίες από τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η γυναίκα υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ
Φωτογραφία αρχείου: Βασίλης Παπαδόπουλος/Eurokinissi

«Λέτε το είχε ακούσει, αλλά κανείς δεν είχε βγει να το επιβεβαιώσει» - Μαρτυρία «βόμβα» για τον Μάριο Παπαγεωργίου (Video)

Μια μαρτυρία «βόμβα» ήρθε στο φως για τον Μάριο Παπαγεωργίου, ύστερα από ένα τηλεφώνημα που δέχτηκε το βράδυ της Παρασκευής, στην πρεμιέρα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» για τη νέα χρονιά, η Αγγελική Νικολούλη.

Ενώ, διαψεύστηκαν οι ελπίδες ότι μετά από δέκα χρόνια η σορός του Μάριου Παπαγεωργίου που δολοφονήθηκε τον Αύγουστο το 2012 είχε εντοπιστεί καθώς τα οστά που βρέθηκαν σε σπηλιά στα Δερβενοχώρια δεν ανήκουν τελικά στον άτυχο νεαρό, με αποτέλεσμα να συνεχίζεται το θρίλερ για το πού μπορεί να βρίσκεται το σώμα του.

«Λέτε το είχε ακούσει, αλλά κανείς δεν είχε βγει να το επιβεβαιώσει»

«Πάμε δηλαδή στον χώρο των φυλακών, που έχει ‘αγιόπαιδα’ που κάποια στιγμή αποφασίζουν να μιλήσουν. Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου, τόσα χρόνια μετά», είπε η παρουσιάστρια και συμπλήρωσε:

«Ευχαριστούμε εσάς που θέλατε να έχετε την επαφή για να μας πείτε αυτά τα ‘ιδιαίτερα’. Και επειδή ξέρω και κάποια πράγματα, από αυτόν τον υπέροχο κόσμο των φυλακών, αυτό που λέτε το είχε ακούσει, αλλά κανείς δεν είχε βγει να το επιβεβαιώσει. Δεν έβγαινε μπροστά, εσείς τολμάτε;».

«Αυτά έχει η ζωντανή εκπομπή. Μπαίνεις σε ένα θρίλερ και ξαφνικά εσείς που βλέπετε την περιπέτεια που ζει μια οικογένεια ή κάτι που απασχολεί την κοινωνία, αποφασίζετε να μιλήσετε για κάτι που γνωρίζετε, που είχε συμβεί παλιότερα και δεν είχατε μιλήσει ποτέ.

Αυτό είναι το σημαντικό, γι’ αυτό θαυμάζω εσάς τους τηλεθεατές που γίνεστε μάρτυρες και ρίχνετε φως σε τέτοια σκοτάδια. Έτσι έχουν βγει υποθέσεις και υποθέσεις όλα αυτά τα 28 χρόνια, γι’ αυτό σας αγαπάω και σας θαυμάζω, που κάνετε στην άκρη τον κίνδυνο», κατέληξε η δημοσιογράφος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share