Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Συθέμελη ταραχή από τον Τάσο Αρνιακό: «Αυτό που έρχεται από βδομάδα δε θα το έχουμε ξαναδεί φέτος»

«Σημαντική υποχώρηση της θερμοκρασίας και στις αρχές του Φλεβάρη»

28 Ιανουαρίου 2023 14:57
Συθέμελη ταραχή από τον Τάσο Αρνιακό: «Αυτό που έρχεται από βδομάδα δε θα το έχουμε ξαναδεί φέτος»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνια στα ορεινά φέρνει η νέα εβδομάδα σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό, που έδωσε σαφείς προειδοποιήσεις για τις συνθήκες που αναμένεται να επικρατήσουν στη χώρα τις επόμενες ημέρας.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός μετεωρολόγος μίλησε για τσουχτερό κρύο τις τελευταίες μέρες του Γενάρη και τις πρώτες του επόμενου μήνα, ενώ επεσήμανε και τον άστατο καιρό του Σαββατοκύριακου (28-29/1) που διανύουμε.

"Πολική" έξαρση από τον Γιάννη Καλλιάνο - "Από το επόμενο Σαββατοκύριακο..."

Μπορεί το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που επηρέασε τις περισσότερες περιοχές της χώρας να έφυγε, ωστόσο ο άστατος καιρός συνεχίζεται με τοπικές βροχές να πρωταγωνιστούν και σήμερα, σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο. Με την ευκαιρία, δείτε την "καμπάνα" από τον Θοδωρή Κολυδά.

Τα περισσότερα φαινόμενα θα σημειωθούν στην περιοχή των Δωδεκανήσων με μπόρες, βροχές και καταιγίδες. Τοπικές βροχές θα έχουμε και στο υπόλοιπο Αιγαίο, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη.

Στα υπόλοιπα τμήματα ο καιρός θα είναι καλύτερος με μεγαλύτερη ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία στα Δυτικά ηπειρωτικά και Επτάνησα θα κυμαίνεται στους 13-14 βαθμούς Κελσίου, 6-11 στα Βόρεια, στους 12-15 στις Ανατολικές περιοχές και στους 3-18 στη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βοριάδες στις περισσότερες περιοχές.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές ενώ η θερμοκρασία θα είναι στους 5-14.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται πολύ λίγες τοπικές νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα βρίσκεται στους 3-10 βαθμούς Κελσίου.

"Χείμαρρος" η Χριστίνα Σούζη - "Η θερμοκρασία την Δευτέρα θα..."

Για παράταση του άστατου καιρού έκανε λόγο η Χριστίνα Σούζη στην πρόγνωση της Παρασκευής (27/1) και τις επόμενες ημέρες με τις τοπικές βροχές και τις χιονοπτώσεις να παραμένουν, ενώ δεν θα λείψει και η ηλιοφάνεια με τον υδράγυρο να ανεβαίνει για λίγο.

Σύμφωνα με την μετεωρολόγο, ο καιρός δεν θα παρουσιάσει ιδιαίτερη μεταβολή μέχρι την Τετάρτη, όπου θα υπάρξει σαρωτική αλλαγή του καιρού ξανά, όπως προειδοποίησε ο Σάκης Αρναούτογλου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share