Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Απεργία πείνας ξεκίνησε η μητέρα της - Θα υποβάλει νέο αίτημα αποφυλάκισης (Video)

«Η οικογένεια και τα παιδιά είναι σε τραγική κατάσταση»

28 Ιανουαρίου 2023 13:58
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Απεργία πείνας ξεκίνησε η μητέρα της - Θα υποβάλει νέο αίτημα αποφυλάκισης (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απεργία πείνας ξεκίνησε στη φυλακή η μητέρα της 12χρονης στον Κολωνό η οποία έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας. Συγκεκριμένα, όπως επιβεβαίωσε ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στην ΕΡΤ, μετά την απόρριψη του αιτήματός της για αποφυλάκιση, αυτή την εβδομάδα, η 37χρονη ξεκίνησε απεργία πείνας.

Αυτή την εβδομάδα, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών απέρριψε κατά πλειοψηφία το αίτημα της 37χρονης με περιοριστικούς όρους. Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα της 12χρονης στον Κολωνό κατηγορείται για το αδίκημα της μαστροπείας. Οι δικαστές έκριναν πως εάν αποφυλακιστεί είναι ύποπτη τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων και έτσι απέρριψαν το αίτημά της.

Μόλις παρέλθει η νόμιμη προθεσμία, να υποβληθεί εκ νέου αίτημα αποφυλάκισης, δήλωσε ο Απόστολος Λύτρας. «Υπήρξε μια δικαστής η οποία εξήγησε για ποιους λόγους πρέπει να αφεθεί ελεύθερη. Οι άλλοι δύο δικαστές είχαν διαφορετική άποψη και θα παραμείνει στη φυλακή», συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

«Η οικογένεια και τα παιδιά είναι σε τραγική κατάσταση, τους λείπει η μητέρα τους. Τα παιδιά λένε ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση η μητέρα. Η 12χρονη έχει καταθέσει το ίδιο κατ’ επανάληψη», σημείωσε ο δικηγόρος.

«Οι δικαστικές αρχές φαίνεται να πιστεύουν τη 12χρονη “αλά καρτ”. Σε κάποιες περιπτώσεις πιστεύουν αυτά που λέει, στην περίπτωση της μητέρας είδαμε ότι δεν δέχονται αυτά που λέει», συμπλήρωσε ο κ. Λύτρας.

Εκτός από την 37χρονη, μητέρα της 12χρονης στον Κολωνό, άλλα δέκα άτομα παραμένουν προφυλακισμένα, κατηγορούμενα ότι εμπλέκονται στην υπόθεση βιασμού κατ’ εξακολούθησης της ανήλικης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share