Σάββατο, 01 Απριλίου 2023

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Η επιστήμη δίνει την γνώμη της...» - «Γης Μαδιάμ» μεταξύ Ουρανίας Δημακοπούλου και Γρηγόρη Λέων - Η παρέμβαση για την Πισπιρίγκου (Video)

«Πρέπει όλοι να είμαστε πολύ προσεκτικοί»

28 Ιανουαρίου 2023 08:00
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Η επιστήμη δίνει την γνώμη της...» - «Γης Μαδιάμ» μεταξύ Ουρανίας Δημακοπούλου και Γρηγόρη Λέων - Η παρέμβαση για την Πισπιρίγκου (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Με την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου ασχολήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, μεταξύ άλλων, το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη. Με τη δίκη της για τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της Τζωρτζίνας να ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα και τον Μάνο Δασκαλάκη να καταθέτει εναντίον της, το θέμα επανέρχεται στην επικαιρότητα. Την ίδια ώρα, αίτηση αποφυλάκισης για τη Ρούλα Πιασπιρίγκου κατέθεσε ο δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ζήτησε να παρέμβει η Ουρανία Δημακοπούλου, ιατροδικαστής και πραγματογνώμονας, η οποία πλέον στέκεται στο πλευρό της κατηγορουμένης, δηλώνοντας ότι η κεταμίνη που δόθηκε στην Τζωρτζίνα δεν ήταν θανατηφόρα, δηλώσεις διαμετρικά αντίθετες με όσα έλεγε στην αρχή της υπόθεσης.

«Η επιστήμη δίνει την γνώμη της...» - «Γης Μαδιάμ» μεταξύ Ουρανίας Δημακοπούλου και Γρηγόρη Λέων

Η ίδια ζήτησε προσοχή και αυτοσυγκράτηση στα όσα λέγονται εναντίον της, για την στροφή της στην υπόθεση, δηλώνοντας: «Δεν είναι η Δημακοπούλου που αλλάζει γνώμη, η επιστήμη δίνει την γνώμη της η οποία είναι συγκεκριμένη».

Ουρανία Δημακοπούλου και Γρηγόρης Λέων διασταύρωσαν τα ξίφη τους στον «αέρα» της εκπομπής, καθώς ο ιατροδικαστής έστρεψε τα βέλη του κατά της κ. Δημακοπούλου, χωρίς ωστόσο να την κατονομάσει, στηλιτεύοντας το γεγονός ότι άλλαξε γνώμη.

«Στην αρχή διαβάσαμε πέντε ιατροδικαστικές εκθέσεις οι οποίες όμως δεν είχαν αναλυθεί. Δεν είχαμε πρόσβαση στις φωτογραφίες της αστυνομίας. Όταν ένας ιατροδικαστής δει τις φωτογραφίες της ΥΔΕΖΙ (σ.σ. Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας) και συνεχίζει να επιμένει ότι μιλάμε για ισχυρή πίεση και απόφραξη και ανθρωποκτονία, μπαίνει στα όρια του κινδύνου», απάντησε η κ. Δημακοπούλου.

«Πρέπει όλοι να είμαστε πολύ προσεκτικοί», τόνισε η κ. Δημακοπούλου, σημειώνοντας ότι η πραγματογνωμοσύνη της και όσα έχει να καταθέσει, θα ακουστούν στο δικαστήριο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share