Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (28/1)

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας!

28 Ιανουαρίου 2023 07:01
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (28/1)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Σάββατο 28/1! Tο Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο μέσα από την εκπομπή «Τώρα Μαζί».

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου, ο πατέρας Αντώνιος και άλλοι εφτά υπάλληλοι ετοιμάζουν αυτή τη στιγμή τα απολογητικά τους υπομνήματα για τις 3 Φεβρουαρίου. Ο ίδιος αναφέρει ότι είναι σε άθλια κατάσταση, καθώς δεν εισπράττει πλέον τον μισθό του και δεν έχει να φάει.

Ανατροπή από Θοδωρή Κολυδά: «Το μόνο σίγουρο η πτώση της θερμοκρασίας - Μην πιστεύετε κανέναν μέχρι...»

Ανατροπή ήρθε από τον Θοδωρή Κολυδά, ο οποίος φαίνεται να αδειάζει την καιρική πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου και να συμβουλεύει τους πολίτες να μην πιστεύουν κανέναν που κάνει λόγο για χιόνια μέσα στις επόμενες μέρες, καθώς το μόνο σίγουρο είναι η πτώση της θερμοκρασίας.

Ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς, σημειώνει ότι είναι νωρίς ακόμη για να γνωρίζουμε αν θα υπάρξουν χιόνια γράφοντας στα social media: «”Απ’ την Κική κι απ’ την Κοκό…” Οι διαφορές μεταξύ των μοντέλων είναι τεράστιες.

Ας περιμένουμε τις αρχές της άλλης εβδομάδος, για να δούμε που θα… κάτσει η μπίλια. Το μόνο σίγουρο η πτώση της θερμοκρασίας. Για χιόνια είναι νωρίς. Μη πιστεύετε κανέναν μέχρι τότε. Καλό ΣΚ».

Σημειώνεται στην πρόγνωση του δελτίου της ΕΡΤ 3 ο Σάκης Αρναούτογλου σημείωσε πως υπάρχουν ενδείξεις από τα προγνωστικά μοντέλα πως η ψυχρή κατεβασιά στα μέσα της επόμενης εβδομάδας ενδέχεται να φέρει χιόνια και πιο χαμηλά σε σχέση με την πρόσφατη κακοκαιρία.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share