Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κακοκαιρία: Πλημμύρισε το προπονητήριο του ΟΑΚΑ που προπονείται ο χρυσός ολυμπιονίκης, Μίλτος Τεντόγλου (video)

2023 και ακόμη ο εκ των μεγαλύτερων αθλητών στον παγκόσμιο στίβο γίνεται μάρτυς εικόνων ντροπής

26 Ιανουαρίου 2023 22:37
Κακοκαιρία: Πλημμύρισε το προπονητήριο του ΟΑΚΑ που προπονείται ο χρυσός ολυμπιονίκης, Μίλτος Τεντόγλου (video)
Πηγή φωτογραφίας: ΜΑΡΙΛΙΑ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ/ EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ούτε το κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ γλίτωσε από την κακοκαιρία που πλήττει την Αττική. Το βασικότερο πρόβλημα παρουσιάστηκε στο κλειστό προπονητήριο του στίβου, εκεί όπου προπονείται ο Μίλτος Τεντόγλου και πολλά μέλη της εθνικής ομάδας.

Ο ΣΕΓΑΣ έκανε σχετική ανάρτηση στα social media, με video να δείχνει τον πλημμυρισμένο χώρο του στίβου, όπου προπονείται ο Μίλτος Τεντόγλου, γράφοντας: «Δύσκολη ημέρα σήμερα στην Αττική, δύσκολη και στο κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ, που για μία ακόμη φορά πλημμύρισε λόγω της ισχυρής καταιγίδας.

Το σημείο που ξεχειλίζουν τα νερά είναι στο διάδρομο του μήκους εκεί όπου μεταξύ πολλών εξαιρετικών αλτών, γυμνάζεται και ο κορυφαίος στον κόσμο Μίλτος Τεντόγλου».

Δείτε επίσης: Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο μήνυμα από το 112 - Που «χτυπούν» έντονα φαινόμενα τις επόμενες ώρες και η Αθήνα σε ρόλο... νέας Βενετίας (videos)

Στο θέμα αναφέρθηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Πομάσκι με ανοιχτή του επιστολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στον Λευτέρη Αυγενάκη:

«Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ σάς παρέδωσε το 2021 φωτογραφίες που παρουσίαζαν την άθλια κατάσταση η οποία επικρατεί στο χώρο όπου προπονούνται οι Ολυμπιονίκες μας (Τεντόγλου, Στεφανίδη, Καραλής) και όλη η Εθνική ομάδα – και το 2023 η κατάσταση είναι ακόμα
χειρότερη.

Η δέσμευση το 2021 ήταν ότι όλα θα αλλάξουν σε ένα εξάμηνο. Ένα χρόνο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 το μόνο που άλλαξε στο ΟΑΚΑ, είναι ότι έφυγαν οι κουβάδες που μάζευαν το νερό, με αποτέλεσμα αυτό πλέον να κυλάει στους διαδρόμους, στους οποίους προπονούνται οι αθλητές μας. Επίσης, άλλαξε και η θερμοκρασία που επικρατεί στο χώρο προπόνησης δραματικά, καθώς δεν υπάρχει πια θέρμανση!

Παρακαλώ τον κ. Αυγενάκη, ως αρμόδιος που είναι, να εκδώσει κάποια υπουργική απόφαση ότι όλα αυτά είναι ασυμβίβαστα με τον πρωταθλητισμό, αλλά και με την κοινή λογική. Ευχαριστώ και σάς ζητώ συγγνώμη για την ενόχληση.

Γιώργος Πομάσκι
Ασυμβίβαστος»

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share